«Καλή συνέχεια» από τον ΔΟΠΑΡ στους σκακιστές

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν οι Ατομικοί σχολικοί αγώνες σκάκι στη Ρόδο με συμμετοχές από όλα τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Δωδεκανήσου που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» και η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «Κορνήλιος Καστοριάδης».

Οι 130 μαθητές-μαθήτριες που πήραν μέρος, μεταξύ των οποίων και παιδιά που ταξίδεψαν από την Κω, την Κάρπαθο, τη  Λέρο αλλά και απ’ όλη τη Ρόδο, αγωνίστηκαν κατά σχολική τάξη προκειμένου να αναδειχτούν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου στην κάθε κατηγορία.

Οι πρώτοι στη Γενική  Κατάταξη και τα πρώτα κορίτσια κερδίζουν προκρίσεις για την τελική φάση ανά κατηγορία, με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Στέφανο Κυριαζή, να τους εύχεται ό, τι καλύτερο στη συνέχεια, συγχαίροντας παράλληλα όλους όσοι πήραν μέρος στους αγώνες, μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:  

«Με αφορμή το ατομικό Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι της Δωδεκανήσου που φιλοξενήθηκε στη Ρόδο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) κ. Στέφανος Κυριαζής συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους, καθώς και τους γονείς τους.

Επίσης, συγχαίρει τον Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «Ιππότης» και τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, στον πάντα  σεβαστό χώρο επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου.

Τέλος, ο κ. Κυριαζής εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος σκάκι 2019, που θα ακολουθήσει στην Αθήνα.»