Επιτέλους φως για το γηπεδικό του Ηρακλή Μαριτσών!

Τα καλά νέα που λαχταρούσαν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της κοινότητάς τους έλαβαν, επιτέλους, οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών.

Οι παράγοντες της διοίκησης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Μόσχος Ζερβός, παρέλαβαν από το Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου Ρόδου τον φάκελο της μελέτης, που προβλέπει την ενοποίηση του βοηθητικού με το παρακείμενο 5Χ5 και τη δημιουργία ενός νέου προπονητηρίου διαστάσεων 80Χ52, με συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς και ηλεκτροφωτισμό.

Το μόνο που απομένει για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία που θα οδηγήσει στη δημοπράτηση και στη συνέχεια, στην υλοποίηση του έργου, είναι η έγκριση από το Δημοτικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο (το τελευταίο θα συνεδριάσει στις 17 Φεβρουαρίου). Όσο για τη χρηματοδότηση, στους «ροπαλοφόρους» διαμηνύθηκε πως η Περιφέρεια και ο Δήμος θα συμμετάσχουν από κοινού.

Στα Μαριτσά, τις έντονες διαμαρτυρίες για το γηπεδικό διαδέχθηκε η αισιοδοξία και η πίστη πως στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 το θεμελιώδες πρόβλημα, το οποίο ταλαιπωρεί τον σύλλογο εδώ και χρόνια, θα ανήκει στο παρελθόν.