Κλεάνθης: Πληγωμένος και τον περιμένει ανηφόρα

  Μία χαμένη πρόκριση πάντα ενοχλεί, ακόμα κι όταν οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι του Κλεάνθη δεν έχουν λόγους για να καταγράψουν το προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή στα Μαριτσά ως αποτυχία.

 Το ζητούμενο, που ήταν η πραγματοποίηση μίας καλής και ανταγωνιστικής εμφάνισης, που θα τόνωνε το ηθικό της ομάδας, επετεύχθη και αν υπάρχει κάτι που έμεινε για να στεναχωρεί τον  Ανδρέα Σταύρου, είναι οι δύο νέες απώλειες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Κορκίδα στη γάμπα, καθώς και οι δύο κίτρινες κάρτες που είδε ο Σταμάτης Χαριτάκης, ήρθαν να προστεθούν στις απουσίες των Παναγιώτη Γιαννίκου (υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του) και Τάσου Ατσίδη (απουσιάζει στο εξωτερικό) κι αν δεν προλάβει να συνέλθει ο Κώστας Πελέκης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις, ο τεχνικός των Παραδεισιωτών θα βρεθεί σε μία διόλου αξιοζήλευτη θέση. 

Το χειρότερο για τον Κλεάνθη είναι πως δεν έχει στη διάθεσή του χρόνο όχι για να επουλώσει τις πληγές του, αλλά ούτε καν για να πάρει ανάσα.

Το παιχνίδι με την ΑΕ Κω θα είναι το τρίτο που θα δώσει μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, ενώ άλλα δύο τον περιμένουν την επόμενη, το εξ αναβολής με τον ΑΕΡΑ την Τετάρτη στ’ Αφάντου και με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές, το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.