Ιάλυσος: Δεν τον τρομάζει η... Θύελλα

Μια ακόμα νίκη θέλει την Κυριακή στο γήπεδό του ο Ιάλυσος, για να κρατήσει τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση και να συνεχίσει ακάθεκτος στο δρόμο που έχει χαράξει για την κατάκτηση του τίτλου. 

Αντίπαλός του η Θύελλα Ραφήνας, μια από τις πιο δυνατές ομάδες του 6ου Ομίλου, αλλά αυτό δεν τον φοβίζει καθόλου. Οι παίκτες του Ιάλυσου είναι αποφασισμένοι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και σε αυτό τον αγώνα και να προσθέσουν τρεις ακόμα βαθμούς  στο ενεργητικό τους. 

Η Θύελλα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι έχει 25β. Έχει σημειώσει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 5 ήττες και θετικό πρόσημο στα γκολ (22-15). Αυτό σημαίνει πώς θα έρθει στη Ρόδο να παλέψει όσο γίνεται το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να κερδίσει κάτι. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει τελικά στις 13.30, για να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Ραφήνας.  Στον αγωνιστικό τομέα, ο Σάκης Παπαβασιλείου μπορεί να έχει τον Βαγγέλη Ρεκλείτη στη διάθεσή του, αλλά και απουσίες.

-Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μεθαυριανό παιχνίδι, οι τιμωρημένοι Δωματάς και Κόλα, ενώ απών θα είναι και ο Μισέλ, ο οποίος δεν έχει ακόμα επιστρέψει από την ιδιαίτερη πατρίδα του.