Ιάλυσος: Ο δρόμος για τον τίτλο απαιτεί νίκη

Αποφασισμένοι να παλέψουν είναι όλοι στον Ιάλυσο για μια ακόμα νίκη και μια καινούργια επιτυχία, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Football  League.

Αύριο στις 13.30 στο «Οικονομίδειο», θα αντιμετωπίσουν την Θύελλα Ραφήνας με σκοπό μια ακόμα νίκη και τρεις επί πλέον βαθμούς. Οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου, είναι συνειδητοποιημένοι  όλοι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να φτάσουν σε μια ακόμα επιτυχία που θα τους φέρει κοντύτερα στον τίτλο. 

Χθες προπονήθηκαν στο Ενωσιακό και πάλι. Το εντυπωσιακό της ιστορίας είναι πώς εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, στο «Οικονομίδειο» ο Ιάλυσος θα μπει την μέρα του αγώνα και μόνο. Όλες τις μέρες της εβδομάδας, αλλά και αύριο που θα προπονηθεί την τελευταία φορά πριν το ματς, η προπόνηση έγινε στο Ενωσιακό. 

Από πλευράς αγωνιστικής πρέπει να σημειωθεί πώς οι απόντες παραμένουν οι ίδιοι. 
Δωματάς και Κόλα θα απουσιάσουν από το συγκεκριμένο μάτς λόγω τιμωρίας, ενώ ο Μισέλ δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την ιδιαίτερη πατρίδα του. 

Οι ερυθροκίτρινοι θα προπονηθούν για τελευταία φορά σήμερα το μεσημέρι.