Με όλα του τα «όπλα» ο Διαγόρας!

Ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους οι κυανέρυθροι και ταξίδεψαν σήμερα το πρωί για την Αθήνα, απ όπου θα μεταβούν στην συνέχεια στο Τραγανό, για το αυριανό ματς της 18ης αγωνιστικής για την οποία, θα αντιμετωπίσουν την εκεί τοπική Νίκη (12.30 μ.μ.).

Ο Διαγόρας μετά την νίκη επί του συνωνύμου των Βραχνέϊκων , θέλει νίκη και στο Τραγανό, για να αποκτήσει ξανά την απαιτούμενη σταθερότητα στις επιτυχίες, που χρειάζεται πάντα μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. 

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης  πήρε όλα του τα όπλα στην αποστολή, αφήνοντας στην Ρόδο τους ανέτοιμους ακόμα Τσάμη και Γιώργου  που παρότι ανέβασαν ρυθμούς, δεν κατάφεραν να μπουν στην αποστολή, αλλά και τον Μεντί που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και θεωρήθηκε σωστό να μείνει στη Ρόδο. 

Έτσι λοιπόν στο αεροπλάνο σήμερα το πρωί μπήκαν οι Ψωμαράς, Σικαλιάς, Χατζησάββας, Αντωνίου, Γλυνός, Γεωργίου, Τσαγκάρης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Δήμας, Μπαξεβάνος, Βέρτζος, Χιντζίδης, Προβατίδης, Ντουαλά και Μπουρλάκης. 

Σκοπός τους φυσικά δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης, την οποία θέλουν να συνδυάσουν με καλό ποδόσφαιρο και σαφέστατη υπεροπλία στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως τους  αδικεί κατάφωρα η δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία βρίσκονται μέχρι τώρα. 

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και οι παίκτες διαθέτουν και καλή ψυχολογία. Δεν μένει παρά η καλή εμφάνιση και νίκη στο Τραγανό…