«Καμπάνες» σε τέσσερις, σε απολογία ο Καλυμνιακός

Αρκετή ώρα χρειάστηκε να περάσουν στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής τα μέλη της κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής τους το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, καθώς τέσσερα Φύλλα Αγώνα περιείχαν επιβαρυντικές αναφορές.

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 40 ευρώ, το οποίο συνοδεύεται από την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τέσσερις αγωνιστικές, τιμωρήθηκαν ο παράγοντας του Καλυμνιακού, Γ. Γιαννικουρής και ο προπονητής της Σύμης, Ν. Τσίκκης, για τη συμπεριφορά τους στα παιχνίδια με την Αναγέννηση Ασφενδιού και την Κύπρο αντίστοιχα, ενώ το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους θα παρακολουθήσουν από την εξέδρα, δεδομένου πως αποβλήθηκαν από τα ματς με τον Ορφέα και την Αναγέννηση Έμπωνα, ο παράγοντας του ΑΕΡΑ Κ. Καλογήρου και ο προπονητής του Ευαγόρα Γ. Καμίτσης.

Επιπλέον, χρηματικό πρόστιμο ύψους 50 ευρώ επιβλήθηκε στον Καλυμνιακό, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές του είδαν στο επεισοδιακό, διακοπέν παιχνίδι με την Αναγέννηση, την κόκκινη κάρτα.

Σημειώνεται, πως τα δύσκολα για τον Καλυμνιακό συνεχίζονται και η επιβολή βαρύτατης ποινής για τα όσα έγιναν το προηγούμενο Σάββατο στο Ζηπάρι, θεωρείται βέβαιη. 

Το σωματείο καλείται σε απολογία βάσει των άρθρων 1,2,3,4,5,6,11,13,14 και 15 παρ. 6 και 8 του Πειθαρχικού Κώδικα, όπως και ο παράγοντας Γιάννης Γιαννικουρής, μαζί με τον προπονητή Γιάννη Χατζησμάλη.