Βετεράνοι Ρόδου / Διαγόρα και ΠΑΟΚ τιμούν τη μνήμη του Γιάννη Παυλίδη στη Ρόδο

Στη μνήμη του Γιάννη Παυλίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, θα είναι αφιερωμένο το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι των Βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, στις 7 Μαρτίου στου Δημοτικό Στάδιο.

Οι παλιοί άσσοι του ροδιακού ποδοσφαίρου θέλουν να προσφέρουν στον φίλαθλο κόσμο του νησιού μία μοναδική εμπειρία που οι πάντες θα θυμούνται για χρόνια και ο «δικέφαλος του βορρά» θα συμβάλλει αποφασιστικά, καθώς θα τον εκπροσωπήσουν σπουδαίες προσωπικότητες, με πρώτο και καλύτερο τον τεράστιο Γιώργο Κούδα, τον ιστορικό προπονητή της Ρόδου Μιχάλη Μπέλλη (θα είναι ο αρχηγός της αποστολής) και παλιούς γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως οι Χρήστος Τερζανίδης, Γιώργος Κωστίκος, Κώστας Λαγωνίδης, Μιχάλης Ιορδανίδης, Κώστας Μαλιούφας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Δημήτρης Μήτογλου, Φιλώτας Πέλλιος, Στέφανος Μπορμπόκης, Αντώνης Μαυρέας, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και άλλοι, που θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.  Προς το τέλος του μήνα θα απαντήσουν, σχετικά με τη δυνατότητά τους να έρθουν στη Ρόδο, ο ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς και ο πρώην προπονητής του Διαγόρα, Παύλος Δερμιτζάκης.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 4 το απόγευμα, θα τιμηθούν ο παλιός σπουδαίος τερματοφύλακας του Διαγόρα Ντίνος Δοξόπουλος και ο για χρόνια γραμματέας του «γηραιού» Μιχάλης Μάχλης και από πλευράς Ρόδου, ο παλιός γενικός αρχηγός της  Μίμης Ματαράγκας, καθώς και ο ιστορικός φροντιστής της Μιχάλης Βογιατζάκης.

Επιπλέον, θα τιμηθούν όσοι έχουν ενώσει την ποδοσφαιρική Ρόδο με τον ΠΑΟΚ, όπως ο Γιώργος Σκαρτάδος, ο Μιχάλης Μπέλλης, ο Χρήστος Βελής, ο Γιώργος Κωστίκος και ο Άγγελος Αναστασιάδης, αν φυσικά καταφέρει να έρθει στο νησί.

Η είσοδος στο στάδιο θα είναι ελεύθερη, παρόλα αυτά όμως οι Βετεράνοι Ρόδου και Διαγόρα θα πουλήσουν εισιτήρια στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ, καθώς θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το κάθε εισιτήριο θα είναι ταυτόχρονα και λαχνός για τη λαχειαγορά που θα διοργανωθεί, με δώρο για τους τυχερούς ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα τάμπλετ. Το πρώτο προσφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης και η Vodafone και το δεύτερο το κατάστημα  «Γερμανός» του Στέφανου Δράκου.   

Την εκδήλωση στηρίζουν ο ΔΟΠΑΡ, το ξενοδοχείο Semiramis του Νίκου Ιντζά και ο επιχειρηματίας Νίκος Σαββαΐδης.