Νεάνιδες: Βγαίνουν τα ζευγάρια  των ημιτελικών

Κολοσσός και Ιάλυσος έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στη φάση των Ομίλων του πρωταθλήματος νεανίδων, με τις «θαλασσί» να κατακτούν την πρώτη θέση. Η πρόκριση αμφοτέρων στο φάιναλ φορ ήταν δεδομένη εξ αρχής αφού μόνο δύο ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη Ρόδο ωστόσο έπρεπε να υπάρξει τελική κατάταξη για να αναδειχθούν τα ζευγάρια των ημιτελικών του F4. 

Αυτά θα προκύψουν μετά τη σημερινή αναμέτρηση της ΕΑΚΑ με τον Ιπποκράτη για την 5η αγωνιστική του Ομίλου Νήσων. Οι Καλύμνιες και οι Κώες έχουν περάσει στο F4 όμως το σημερινό αποτέλεσμα θα καθορίσει την κατάταξη. Η κάτοχος του τίτλου, ΕΑΚΑ, είχε κερδίσει μέσα στην έδρα του Ιπποκράτη με διαφορά δώδεκα πόντων, ένα καλό προβάδισμα να υπερασπιστεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. 

Υπάρχει, φυσικά, και η τελευταία αγωνιστική στο βόρειο συγκρότημα, με την ΕΑΚΑ να πηγαίνει στην Πάτμο ωστόσο, βάσει μέχρι τώρα αποτελεσμάτων, δύσκολα θα στραβοπατήσει στο νησί της Αποκάλυψης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει την πρώτη θέση, που σημαίνει ότι στον ημιτελικό του F4 θα παίξει με τον Ιάλυσο και ο Ιπποκράτης στον άλλο ημιτελικό με τον Κολοσσό. 

Το σημερινό παιχνίδι:
• Κάλυμνος (12.45’) ΕΑΚΑ – Ιπποκράτης
Διαιτητής: Νικολάου
Βαθμολογία: 1) Ιπποκράτης (2-1) 5β., 2)  ΕΑΚΑ (2-0) 4, 3) Ξάνθος Πάτμου (0-3) 3.