Αγώνες και κοπή πίτας στον Κένταυρο

Ξεκίνημα της νέας χρονιάς με αγώνα τοξοβολίας για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Κένταυρου το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου, στο κλειστό προπονητήριο του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα». Ήταν αγώνας μικρών αποστάσεων ανάλογα με την ηλικία και τα αποτελέσματά ήταν τα παρακάτω:

 Κορασίδων
1. Κηπουρού Τσαμπίκα     223
2. Κιαζημουσταφά Σταματία    207
3. Νούσια Χριστίνα     120
 
 Παμπαίδων
1. Φωτεινής Γιώργος       260
2. Γεωργατζιάς Μιχάλης     253
3. Κουκιαίνης Παντελής    248
4. Τοκούζης Γιώργος        188

Παίδων
1. Φαρμακίδης Βασίλης      256
2. Μιτζέλος Μανώλης         230


Εφήβων
1. Γιαννάς Γιώργος               165
2. Κόνιαρης Δημήτρης          160
3. Γεραβέλης Παναγιώτης      155

Νέων ανδρών
1. Καμοίσης Ηλίας                  234

Οι αγώνες αυτοί είναι σημαντικοί, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, προκειμένου οι αθλητές να εξοικειώνονται με τις αγωνιστικές συνθήκες, το τόξο τους και τα όργανα χρονομέτρησης αλλά και να ελέγχεται η εξέλιξή τους. Για την πραγματοποίησή τους αξιοποιήθηκε εξοπλισμός – κληρονομιά, στόχοι και χρονόμετρο, από τα Island Games 2007.

Μετά τους αγώνες, σε οικογενειακό περιβάλλον, παρουσία γονέων, αθλητών και φίλων έγινε η κοπή της βασιλόπιττα του Κένταυρου. Τυχερός ήταν ο Μανώλης Καραγιάννης που παρέλαβε και τα δώρα του,  μια φαρέτρα και ένα διήμερο στο ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ στον Προφήτη Ηλία, προσφορά της διεύθυνσης του ξενοδοχείου.

Με την ευκαιρία, ο σύλλογος ευχαρίστησε τους χορηγούς του, την FUTUREKIDS εκπαιδευτήρια πληροφορικής, το PANE DI CAPO, την ACS και το ELAFOS Hotel και τους υποστηριχτές Blue Star Ferries και Pane di capo.
Tο νέο Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς και τους φίλους για τη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά και τους εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Για περισσότερα σχετικά με το άθλημα της τοξοβολίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο: 6936618366,  rodiga@otenet.gr.