«Πυρά» Ηρακλή Μαριτσών κατά Τσοπανάκη

Ανακοίνωση, μέσα από την οποία διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση που έχει από τον διαιτητή Σάββα Τσοπανάκη, εξέδωσε λίγη ώρα μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Κατταβιά η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών.

Αναλυτικά:

«Με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες του κυρίου Τσοπανάκη.  Ακόμα θυμόμαστε το παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ, στο οποίο ήδη αναφερθήκαμε, όπου δεν άφησε καθαρό πλεονέκτημα σε φάση που ποδοσφαιριστής μας βρισκόταν τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Όσον αφορά τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕ Κατταβιάς, δεν έδωσε πέναλτι στο 6ο λεπτό σε καθαρό χέρι αμυντικού της αντίπαλης ομάδας, ενώ κράτησε μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεων σ’ ένα παιχνίδι με τρεις τραυματισμούς, πέντε αλλαγές και τεράστια καθυστέρηση των παικτών της Κατταβιάς σε όλες τις εκτελέσεις πλαγίων, φάουλ και άουτ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, σε μία σύρραξη τριάντα ατόμων κατάφερε να διακρίνει μόνο τον προπονητή της ομάδας μας Κώστα Πάττα. 

Ο κύριος Τσοπανάκης μας έχει στερήσει μέχρι σήμερα τέσσερις πολύτιμους βαθμούς, στην τίμια προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέλος, εκ μέρους του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ηρακλή Μαριτσών  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τη συνεχή στήριξη στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

Ταυτόχρονα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΕ Κατταβιάς για τη φιλοξενία και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».