Για νέο «διπλό»  σήμερα ο Διαγόρας

Δεν είναι εύκολη όσο φαίνεται η σημερινή αποστολή του Διαγόρα. Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, βρίσκεται από χθες στο Τραγανό, για να αντιμετωπίσει σήμερα στις 12.30 την εκεί τοπική Νίκη.

Οι δυσκολίες έγκεινται κύρια στο γεγονός, πώς η σημερινή αντίπαλος του Διαγόρα παλεύει όλα τα παιχνίδια, προκειμένου να διατηρηθεί στην Κατηγορία αφ ενός και αφ ετέρου θα ήταν έκπληξη η περίπτωση βαθμολογικής απώλειας με δεδομένο, την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει ο γηραιός στα τελευταία παιχνίδια.

Με σκοπό λοιπόν το καλό ποδόσφαιρο αρχικά και μέσα από αυτό μια ακόμα νίκη εκτός έδρας, βρίσκεται στο Τραγανό ο Διαγόρας, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα συναντήσει, με την ελπίδα να είναι καλός αυτή τη φορά ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.  

Ο προπονητής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης, επέλεξε τους καλύτερους δεκαοκτώ για την αποστολή, αφήνοντας στη Ρόδο
-Τους ανέτοιμους ακόμα Τσάμη και Γιώργου  που παρότι ανέβασαν ρυθμούς, δεν κατάφεραν να μπουν στην αποστολή,
-Αλλά και τον Μεντί που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και θεωρήθηκε σωστό να μείνει στη Ρόδο για να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι.  

Στην αποστολή της ομάδας η οποία έφυγε χθες το πρωί, συμμετέχουν οι Ψωμαράς, Σικαλιάς, Χατζησάββας, Αντωνίου, Γλυνός, Γεωργίου, Τσαγκάρης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Δήμας, Μπαξεβάνος, Βέρτζος, Χιντζίδης, Προβατίδης, Ντουαλά και Μπουρλάκης.
Η αποστολή του Διαγόρα θα επιστρέψει από το Τραγανό, σήμερα το βράδυ.