Ελλιπής και στη μάχη του Αιγίου ο Φοίβος

Χρόνος και ευκαιρίες υπάρχουν, το ερώτημα είναι αν ο Φοίβος έχει την πίστη και τις δυνάμεις να ανταποκριθεί.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας,  είναι για την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη ένας ακόμα τελικός. Αν τον κερδίσει, θα πιάσει τον αυριανό αντίπαλο του στην 11η θέση της βαθμολογίας και ίσως μειώσει τη διαφορά των επτά βαθμών που τον χωρίζουν από τις θέσεις της σωτηρίας. Αν δεν τα καταφέρει, οι ελπίδες του για παραμονή θα παραμείνουν θεωρητικές, μέχρι να τις διαγράψει οριστικά η αμείλικτη πραγματικότητα των αριθμών.

Το κακό για τον Σάββα Ορφανίδη είναι πως στο αυριανό κρίσιμο ματς, το οποίο θα ξεκινήσει στις 1:45 το μεσημέρι, η ομάδα του θα μπει ξανά σοβαρά πληγωμένη.

Οι Παϊζάνος και Τερζίου είναι τραυματίες, οι Γαργάλης και Τζελάι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, ο Καραγεωργίου δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το ταξίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ εκτός θα μείνει και ο στρατευμένος Λαός.

Η προετοιμασία των Κρεμαστενών ολοκληρώθηκε χθες και στο Blue Star θα μπουν, σήμερα στις 5 το απόγευμα, οι  Μιχαλάκης, Μαργαρίτης, Μπανουσάι, Παπασταμάτης, Νικήτας, Ταφάνι, Αρέτογλου, Γκινής, Λαμίν, Αρφαράς, Κουδούνης, Γιαννούλι, Πατσίλης, Μαντικός, Ορφανίδης Ν. και Ορφανίδης Κ.