Δεύτερος «σταθμός» για τα Mini Athletics Games στη Ρόδο

Ο δεύτερος από τους οκτώ αγώνες των Mini Athletics Games που θα διεξαχθούν το 2019 στα στάδια της Δωδεκανήσου, πρόκειται να φιλοξενηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο κλειστό προπονητήριο του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» σε ό, τι αφορά τους συλλόγους της Ρόδου.

Την ίδια μέρα θα γίνει ο αντίστοιχος για τα υπόλοιπα νησιά μας στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα, αν και είχαν δοθεί από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου ως διοργανώτρια άλλες δύο εναλλακτικές ημερομηνίες: 22 ή 24 Φεβρουαρίου.

Στους αγώνες της Κω αναμένεται να συμμετάσχουν παιδιά από τους συλλόγους εκεί όπως επίσης από Κάλυμνο, Λέρο και Πάτμο.

Στα Mini Athletics Games δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές-αθλήτριες:

* ΜΙΝΙ ΠΠ – ΜΙΝΙ ΠΚ: 2008 – 2009 – 2010* (την ημέρα γενεθλίων έκδοση δελτίου)* (9*-10-11 ΕΤΩΝ)

Τα αγωνίσματα:

ΑΓΟΡΙΑ: 60μ. μ’ εμπόδια, 200μ. παλίνδρομο με εμπόδια, άλμα σε μήκος μπάλα 1 κg με γονάτιση και 6Χ30μ. βάδην

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 60μ. μ’ εμπόδια 500μ.,  άλμα άνευ φοράς.

Δικαίωμα συμμετοχής

-Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των Σωματείων – Μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (όπως ορίζεται στην τελευταία Υπουργική απόφαση) και να τους έχει εκδοθεί Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.

-Σε αυτήν την αθλητική δραστηριότητα τα νέα σωματεία που περιμένουν την έγκριση από τον Κεντρικό Σ.Ε.Γ.Α.Σ. αλλά και τα παιδιά που είναι υπό έγκριση το αθλητικό τους δελτίο μπορούν να δηλωθούν. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν τις κάρτες υγείας θεωρημένες (Πήρε παράταση μέχρι 31 Ιουλίου, οπότε όσα παιδιά δεν έχουν βγάλει ακόμα , πρέπει να έχουν απαραίτητα βεβαίωση γιατρού ή φωτοτυπία της βεβαίωσης του σχολείου που αφορά την συμμέτοχη του παιδιού σε αθλητικές δραστηριότητες) και τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις. Το σωματείο και οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την υγεία των παιδιών.

Κάθε παιδί μπορεί να δηλωθεί σε μία (ταχύτητα ή ένα δρομικό ή μία  αντοχή, σε ένα άλμα ή μία ρίψη, και στην σκυτάλη.

Στην σκυτάλη μπορούν να δηλωθούν περισσότερες ομάδες από κάθε σύλλογο, αλλά στην αξιολόγηση θα μετράει η καλύτερη επίδοση από τις ομάδες το συγκεκριμένου συλλόγου.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν με email μέχρι τη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00 στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: technicaldirector.segasdod@gmail.com, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και κοινοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των Mini Athletics Games. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δε θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.

Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος, οι υπεύθυνοι των συλλόγων πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Τεχνικό Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Κ. Σάββα Διακονικόλα, στο τηλέφωνο 6942475735.

Η βαθμολογία

Ομαδική Συμμετοχή και επίδοση.

Συμμετοχή & επίδοση μέχρι5 αθλητές –αθλήτριες: 2Βαθμοί

Συμμετοχή & επίδοση μέχρι 10 αθλητές –αθλήτριες: 6 Βαθμοί

Συμμετοχή & επίδοση μέχρι 15 αθλητές –αθλήτριες: 10 Βαθμοί

Συμμετοχή & επίδοση από 16 και πάνω: 15βαθμοί

Το ενδεικτικό πρόγραμμα:

11:30 ΜΗΚΟΣ ΑΓΟΡΙΑ (8-9 διασκελισμούς) ΆΛΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΑΛΑ 1ΚG (γονάτιση) ΑΓΟΡΙΑ

12:00 500μ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΛΊΝΔΡΟΜΟ

12:15 60μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

12:40 60μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

13:10 200Μ ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΛΊΝΔΡΟΜΟ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ

13:30 6Χ30Μ ΜΙΚΤΗ ΒΑΔΗΝ