Για το ντέρμπι  «φορτσάρει» η Ρόδος

Η ανάκτηση δυνάμεων και φρεσκάδας είναι το πρώτο ζητούμενο για τη Ρόδο ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή στα Μαριτσά, στο οποίο τα «ελάφια» θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν το πρωτάθλημα.

Αν ανησυχούσε για κάτι ο Σάκης Δέδες πριν από την έναρξη του προχθεσινού «πονηρού» αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών, ήταν η συσσωρευμένη κόπωση που κουβαλούσαν κάποιοι παίκτες του, όπως και η λογική απουσία διάρκειας στην απόδοση των μέχρι πρότινος τραυματιών.

Το γεγονός πως η ομάδα του μπήκε στο γήπεδο συγκεντρωμένη, έπαιξε με σοβαρότητα, πέτυχε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και διαχειρίστηκε το προβάδισμά της με σύνεση και καθαρή σκέψη στο δεύτερο, ικανοποίησε τον Σάκη Δέδε, ο οποίος μετά τα συγχαρητήρια που τους έδωσε, έστρεψε την προσοχή των παικτών του στο ντέρμπι των Μαριτσών.  

«Προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα και ταπεινότητα για τον αγώνα με μία πολύ καλή ομάδα που είναι άξια του σεβασμού μας, για να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του στόχου μας», είναι το σύνθημα που δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο στα αποδυτήρια.

Προβλήματα δεν άφησε πίσω του το παιχνίδι της Κυριακής και όπως όλα δείχνουν, πολύ πιο έτοιμοι να προσφέρουν θα είναι ο Στέλιος Χατζηπέτρος και ο Στέλιος Νάκας, ο οποίος αγωνίστηκε για λίγα λεπτά προχθές.  

Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη στην αποθεραπεία.