Διαγόρας: Νίκη απ’ αυτές που ατσαλώνουν

 Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το ζητούμενο για τον Διαγόρα δεν είναι μόνο να συνεχίσει να «αβγατίζει» τις νίκες του, αλλά και να προετοιμάζεται αγωνιστικά και πνευματικά, μέσα από τα παιχνίδια που τον περιμένουν μέχρι το τέλος, για τα μπαράζ ανόδου στη Football League.

Υπ’ αυτή την έννοια, τα κέρδη του από το «διπλό» που πέτυχε επί της Νίκης Τραγανού δεν περιορίζονται μόνο στην κατάκτηση των τριών βαθμών καθ’ αυτών.  

Ο «γηραιός» ανταπεξήλθε με επιτυχία στις δυσκολίες ενός παιχνιδιών ειδικών συνθηκών, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει, σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, μία ομάδα που έπαιζε για τη ζωή της.

«Σταθήκαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε σε μία καθαρή νίκη», ήταν το λακωνικό σχόλιο του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος τόσο από το μεστό και μυαλωμένο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του όσο-  και κυρίως- από το γεγονός πως το μυαλό τους έμεινε ανεπηρέαστο από το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπως και από τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους. 

Ο Διαγόρας έκανε τη δουλειά του δείχνοντας χαρακτήρα κι αυτόν ακριβώς θέλει να συνεχίσει να χαλυβδώνει στη συνέχεια.

 Επόμενος αντίπαλος των «κυανέρυθρων» είναι, την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο, ο Πανμοβριακός.

 Η προετοιμασία ξεκινάει ουσιαστικά από σήμερα, αν και όχι για όλους, δεδομένου πως Πέτρος Ρουτζιέρης σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιους λίγους, στους οποίους έχει διακρίνει σημάδια καταπόνησης.  Στη διάθεσή του επανέρχεται ο Τσάμης και ο Μεντί, ενώ η κατάσταση του τραυματία Γιώργου θα επανεκτιμηθεί εντός της εβδομάδας.