Καθεστωτικές νοοτροπίες!

Η «Ροδιακή» επειδή ακριβώς τιμά την ιστορία της, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις σκοπιμότητες, τις μεθοδεύσεις και τις τακτικές που μέσα στον πανικό και τη σύγχυση, εφευρίσκουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεν ικανότητες, έχουν όμως δυστυχώς και σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά τη νοοτροπία τους και τις δημοκρατικές τους αντιλήψεις.

Εμείς λογοδοτούμε απευθείας στους αναγνώστες μας. Από αυτούς κρινόμαστε κι από αυτούς στηριζόμαστε εδώ και πολλές - πολλές δεκαετίες. Μια ματιά στα οικονομικά της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, για το από πού προέρχονται τα έσοδά της  τα λέει όλα.

Ούτε θαλασσο-δάνεια, ούτε ΚΕΕΛΠΝΟ, ούτε έσοδα από εκβιασμούς, ούτε διαφημίσεις με μεσολάβηση βουλευτών και κομματαρχών δεχθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Εμείς είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας, για το παρόν αλλά και το μέλλον που σχεδιάζουμε. 

Γι αυτή την  παρέα λοιπόν των εκλεκτών, μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού, που λοιδορεί,  συκοφαντεί, ξυπνά και κοιμάται με τον «εφιάλτη» της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, επειδή δεν τους κάνουμε προφανώς τα χατίρια τους, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αφήσουμε να βράζουν στο ζουμί τους. 

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε.  Δεν θα ρωτάμε κανέναν για το πώς θα διαμορφώνουμε τα θέματά μας, τι τίτλους θα βάζουμε, τι φωτογραφίες, πώς θα τα προβάλλουμε κλπ. 

Εμείς δεν είμαστε ούτε η εφημερίδα της κυβέρνησης, ούτε «ενημερωτικό» site χειραγωγούμενο και μισθοδοτούμενο, oύτε και σε καθεστώς τύπου... Ερντογάν, είμαστε. 

Είμαστε μια ελεύθερη εφημερίδα, πρώτη σε κυκλοφορία εδώ και πολλές δεκαετίες, πρώτοι στο διαδίκτυο σε ολόκληρο το Αιγαίο με τις αληθινές μετρήσεις, με περισσότερα από 78.000 μέλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και επαγγελματίες. Με εκδότες, αλλά και  δημοσιογράφους που μπορούν να κυκλοφορούν στην τοπική μας κοινωνία με το κεφάλι ψηλά.

Δεν εκφοβιζόμαστε από κανέναν! Ούτε από εκείνους που βρίζουν και απειλούν χυδαία εδώ και μήνες. Όποια μέθοδο κι αν ακολουθήσουν θα καταλήξει στο κενό.

Το έργο αυτό, το έχουμε ξαναδεί. Με άλλους πρωταγωνιστές, σε άλλες εκδόσεις. Το αποτέλεσμα εμείς το γνωρίζουμε. Οι ίδιοι το αγνοούν ακόμα.  

Όταν θα καταλάβουν (και αυτοί) ότι οι αυλικοί και οι συμβουλάτορες τούς οδηγούν σε πλήρες αδιέξοδο, θα είναι πλέον αργά.

Σε κάποια από τα... μηνύματα που έστελναν κατά καιρούς για να μας συνετίσουν τάχα (επειδή δεν συμμορφωθήκαμε προς τας υποδείξεις) έγραψαν... «καλή τύχη». Το ίδιο τους ευχόμαστε κι εμείς τώρα...

-Η Ροδιακή-