Στο ΟΑΚΑ Βεϊσάκης  και Κακούλη

Tο ερχόμενο  Παρασκευοσαββατοκύριακο, η Σιμέλα Κακούλη και ο Στέλιος Βεϊσάκης του Υγρού Στίβου Ρόδου, θα βρίσκονται στην Αθήνα για να λάβουν μέρος στο Χειμερινό Πρωτάθλημα, στο Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Κύριος στόχος τους η διάκριση στη μεγάλη αυτή διοργάνωση μετά από μία μακρά και κοπιαστική προετοιμασία, που κράτησε επτά μήνες.

Οι δύο κολυμβητές συμμετείχαν  τον προηγούμενο μήνα στους προκριματικούς που έγιναν στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου πήραν το «εισιτήριο» για τους προσεχείς αγώνες σχετικά εύκολα.

Ο Στέλιος Βεϊσάκης θα κολυμπήσει στα 200 και  100 μ.  ύπτιο και η Σιμέλα  Κακούλη στα 50, 100, 200 μ. πρόσθιο έχοντας ένα και μοναδικό στόχο, τη διάκριση.

Ούτε η εμπειρία ούτε η  αγωνιστική ετοιμότητα τους λείπει και δεν υπάρχει άλλο ενδιαφέρον για τη βελτίωση των ήδη πολύ καλών επιδόσεων και των δύο, παρά μόνο η καλύτερη θέση τερματισμού.

Η Σιμέλα Κακούλη θα πάει αποφασισμένη στο 50άρι, έχοντας κάνει μια πολύ συγκεκριμένη προετοιμασία, και ο Στέλιος Βεϊσάκης μεθοδικά αλλά και σταθερά χτίζει το πλάνο για το 200άρι, χωρίς και οι δύο κολυμβητές να υποβαθμίζουν τη δυναμική τους στα άλλα αγωνίσματα, όπου έχουν κατοχυρωμένα δικαιώματα απαίτησης για καλά πλασαρίσματα και αναρρίχηση  στο RANKING.

Και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κι αναμένεται να πλασαριστούν σε καλές θέσεις στο πρωτάθλημα.