Πιστοποιήθηκε από τον ΞΕΕ το πρώτο Boutique Hotel στη Ρόδο

Πιστοποιήθηκε από τον ΞΕΕ  το πρώτο Boutique Hotel στη Ρόδο

Πιστοποιήθηκε από τον ΞΕΕ το πρώτο Boutique Hotel στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3431 ΦΟΡΕΣ

Τη χορήγηση του σήματος “Boutique Hotel” έλαβε το ξενοδοχείο Boutique 5 Hotel & Spa του ομίλου H Hotels Collection, καθιστώντας το το πρώτο ξενοδοχείο στο νησί της Ρόδου που φέρει επίσημα τη σήμανση.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας βεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο συμμορφώνεται πλήρως με τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χρήση του συλλογικού σήματος “BOUTIQUE HOTEL” από «16/1/2019» έως «15/1/2024».
Η χορήγηση του σήματος βεβαιώνεται μέσα από τρία βασικά κριτήρια: το μέγεθος του ξενοδοχείου με δυναμικότητα έως 60 δωμάτια, το concept σχεδιασμού του ξενοδοχείου που διαπερνά όλες τις πτυχές λειτουργίας του (δωμάτια, εστίαση, αναψυχή) και τις αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες.

Το Boutique 5 είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδoχείο στη Ρόδο όπου η άνετη διαμονή και οι πλούσιες παροχές συνδυάζονται άψογα με το εξαιρετικό design και τις απεριόριστες δυνατότητες για αναψυχή. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία διακοπών, σε απόσταση αναπνοής από την όμορφη παραλία Κιοτάρι.

To consept του ξενοδοχείου προσφέρει τα κατάλληλα ερεθίσματα για να βιώσει ο κάθε επισκέπτης μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών μέσα από τις πέντε αισθήσεις. Θέα στο Αιγαίο, βελούδινες μελωδίες, θαλασσινή αύρα, άγγιγμα πολυτέλειας και μεσογειακές γεύσεις είναι μερικά από τα στοιχεία που υπόσχονται ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ξεκίνησε το 1993 και σήμερα αποτελεί μια από τις δυναμικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Στα H Hotels Collection ο επισκέπτης θα αισθανθεί την ισορροπία μεταξύ των καλύτερων οικογενειακών παραδόσεων και της προσωπικής φροντίδας που παρέχεται στους πελάτες. Σε συνδυασμό με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, που αποτελούν το κλειδί της Ροδίτικης φιλοξενίας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες