Τεστ συγκέντρωσης και χαρακτήρα για τον Ηρακλή Μαριτσών

Μ’ ένα απόλυτο τεστ ικανότητας συγκέντρωσης και χαρακτήρα μοιάζει για τον Ηρακλή Μαριτσών το σημερινό εξ αναβολής ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλυθιών.
 Οι «ροπαλοφόροι» καλούνται να αφήσουν έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου αφ΄ ενός τα «απόνερα» του εκνευρισμού, που έφερε μαζί του το πρόσφατο 0-0 με την Κατταβιά, αφ’ ετέρου τη μάχη κορυφής που ακολουθεί την Κυριακή με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ρόδο.

Ο χρόνος προετοιμασίας που είχαν στη διάθεσή τους οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Πάττα ήταν λίγος και αφιερώθηκε, απόλυτα λογικά, στο φρεσκάρισμα νου και σώματος, δεδομένου πως οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με τα προβλήματα του γηπέδου, έφεραν κόπωση και έλλειμμα φρεσκάδας, όπως φάνηκε και στο ματς του περασμένου Σαββάτου.

 Οι Μαριτσενοί θα παραταχθούν και σήμερα πλήρεις, καθώς οι μικροενοχλήσεις που αισθάνεται στον αστράγαλο ο Γιώργος Σκόρπος δεν προβληματίζουν, ενώ είναι βέβαιοι, πως για άλλο ένα απόγευμα ο κόσμος τους θα είναι παρών στις εξέδρες και θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Άριστη φιλοξενία υπόσχεται ο Ηρακλής
Ως τουλάχιστον υπερβολική είδαν στα Μαριτσά την κατάθεση αιτήματος, από πλευράς Ρόδου, για συνοδεία της αποστολής της από την αστυνομία στο ντέρμπι της Κυριακής.
 

Η διοίκηση των «ροπαλοφόρων» εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία υπογραμμίζει πως αν φημίζονται για κάτι οι Μαριτσενοί, είναι η φιλοξενία τους, ενώ καλεί τον κόσμο στο γήπεδο για να απολαύσει ένα όμορφο παιχνίδι:
  

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να απαντήσουμε σε όλα αυτά που ακούγονται γύρω από το όνομα της ομάδας μας και της διοίκησής της. Ουδέποτε σαν σωματείο δεν έχουμε απειλήσει και δεν έχουμε πειράξει ούτε ποδοσφαιριστές, αλλά ούτε και παράγοντες αντίπαλης ομάδας. Πάντα δείχνουμε την καλή μας φιλοξενία, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα. Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι με τον Α.Σ. Ρόδος κανένα επεισόδιο δεν δημιουργήθηκε και αυτό ευχόμαστε και για το δεύτερο. Όσον αφορά τις απειλές που ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Α.Σ. Ρόδος κύριος Μαρτίνης, θα το παρακαλούσαμε να μας πει ποιος είναι αυτός ο παράγοντας που τον απείλησε και ακόμα καλύτερα αν έχει και αποδείξεις, να τις παρουσιάσει στους αρμόδιους.

Τέλος, λοιπόν, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο των Μαριτσών την Κυριακή 17.2 και ώρα 15:30 να απολαύσει ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν, γιατί όπως όλο το νησί ξέρει, αν φημίζονται για κάτι οι Μαριτσενοί, είναι η φιλοξενία τους».