Στου Κουφού την... πόρτα ο Κολοσσός

Στου Κουφού την... πόρτα ο Κολοσσός

Στου Κουφού την... πόρτα ο Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 396 ΦΟΡΕΣ

Επαφές με τον 55χρονο πρώην προπονητή του Χολαργού είχαν οι άνθρωποι της Ροδίτικης ΚΑΕ

Όταν ο Βασίλης Φραγκιάς έκανε «παπάδες» με τον Κολοσσό, στα χρόνια που η ομάδα της Ρόδου «κατάπινε» τις κατηγορίες στο δρόμο της προς την Α1, το …αντίπαλο δέος ήταν ο Στέργιος Κουφός που έκανε ανάλογα εντυπωσιακά πράγματα στον πάγκο του Ρεθύμνου.

Η παράλληλη πορεία, από τις συνεχόμενες ανόδους, μέχρι την Basket League, καθιέρωσε τους δύο προπονητές στη συνείδηση των φιλάθλων ως τους δύο «στρατηγούς» των ανόδων.

Οι δυό τους είναι φίλοι πολλά χρόνια κι έχουν λίγο ως πολύ ίδια αγωνιστική φιλοσοφία. Αν μη τι άλλο, είναι και οι δύο μαχητές. Δεν είναι τελείως τυχαίο που το όνομα του Κουφού ακούστηκε έντονα το 2013, όταν αποχώρησε από τον Κολοσσό ο Φραγκιάς, ούτε και φέτος όταν ο Βασίλης έφυγε από τον Πανιώνιο, πάλι η περίπτωση του Κουφού ήρθε στην επιφάνεια. Ακόμη και για τον Κολοσσό ακούστηκε το όνομα του 55χρονου πρώην τεχνικού του Χολαργού, την περίοδο που οι «θαλασσί» έψαχναν τον αντικαταστάτη του Νίκου Βετούλα.

Ο Στέργιος Κουφός δέχθηκε νέα «κρούση» από τους ανθρώπους της ροδίτικης ΚΑΕ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους για το υπόλοιπο της σεζόν, όχι γιατί δεν εμπιστεύονται τον Στάθη Νεραντζάκη αλλά γιατί κρίνουν ότι είναι αναγκαία μία πιο… έμπειρη ματιά στο κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή