Ιπποκράτης: «Δεν είμαστε έτοιμοι ν’ ανέβουμε»

Ιπποκράτης: «Δεν είμαστε έτοιμοι ν’ ανέβουμε»

Ιπποκράτης: «Δεν είμαστε έτοιμοι ν’ ανέβουμε»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Kos Hotel, Στέφανος Χαρτοφύλης, σε δηλώσεις του αναφορικά με τα σενάρια ανόδου στην Α1, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα ενώ ξεδιαλύνει ως ένα βαθμό το τοπίο σχετικά με την αποχώρηση του Σάββα Συμεωνίδη από την τεχνική ηγεσία.

Σε συνέντευξή του στο «ΦΩΣ», ο ισχυρός άνδρας των Κώων τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ρεαλιστές. Δεν μπορούμε ακόμη να κάνουμε όνειρα για Α1. Και να πάμε για άνοδο, δεν θα μας αφήσουν. Δεν είμαστε έτοιμοι. Χρειάζονται αρκετά πράγματα να γίνουν πρώτα.

Το γήπεδο δεν είναι κατάλληλο, ούτε είμαστε σε θέση να γίνουμε ΚΑΕ. Μόνος μου δεν μπορώ. Σίγουρα τρώγοντας έρχεται η όρεξη, αλλά απ’ την άλλη ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Ρεαλιστικά, θέλουμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας.

Έχουν γίνει άλματα προόδου, η ομάδα μπήκε στον μπασκετικό χάρτη και δεν πρέπει να γυρίσει το ποτάμι πίσω. Θα είναι κρίμα. Κι εγώ δεν είμαι προσκολλημένος στην καρέκλα, όποιος θέλει μπορεί να αναλάβει πρόεδρος. Δεν έχω πρόβλημα να είμαι απλός χορηγός.

Για τον Συμεωνίδη, έχω την εντύπωση από το ξεκίνημα, ότι ήρθε για να φύγει. Ήθελε να είναι στην Αθήνα, δεν του άρεσε εδώ. Εμείς του δώσαμε όσα ήθελε, έχτισε την ομάδα όπως επιθυμούσε. Δεν μ’ άρεσε ο τρόπος που έφυγε. Κι ενώ πιο πριν είχε αποχωρήσει εξαιτίας του ο Καραμανλής.

Με τον συγκεκριμένο, θελήσαμε να του δώσουμε ένα πόστο στην ομάδα (σ. τιμ μάνατζερ). Ήρθε όμως σε προστριβή με τον Συμεωνίδη και ζήτησε να φύγει».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού