Επιτροπή για τις ζημιές στην Κάρπαθο

Επιτροπή για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών σε επιχειρήσεις του δήμου Καρπάθου, συγκροτήθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου. Στην απόφαση συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

“Αποφασίζουμε ορίζουμε Επιτροπή καταγραφής και αποτίμησης ζημιών σε επιχειρήσεις Δήμου Καρπάθου (Οικ. Διαφανίου -Δ.Κ. Ολύμπου, Οικ. Αγ. Νικολάου-Τ.Κ. Σπόων & Οικ. Πηγαδίων-Δ.Κ. Πηγαδίων), Π.Ε Καρπάθου-Κάσου, που προκληθήκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου 2019 στην περιοχή, αποτελούμενη από:

α) Την Καρατάσιο Γιάννη, ΠΕ Αγρ. & Τοπογράφο Μηχανικό του Τμήματος Τεχνικών Έργων, Π.Ε Καρπάθου-Κάσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

β) Τον Χαλκιά Σταύρο, ΠΕ Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Τμήματος Τεχνικών Έργων, Π.Ε. Καρπάθου-Κάσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

γ) Τον Παραγιό Μανώλη, ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό, Εκπρ. ΤΕΕ Καρπάθου.

Το παραπάνω συνεργείο, αφού μεταβεί στην πληγείσα περιοχή το συντομότερο δυνατό να συντάξει πρακτικό καταγραφής των ζημιών σε εμπορικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες – εμπορεύματα κ.λπ. και να το υποβάλει το ταχύτερο δυνατό Συγκεντρωτικό Πίνακα στη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να διαβιβαστεί στο Υπ. Μεταφ. Υποδ./Δ.Α.Ε.Φ.Κ. με το αίτημα για οριοθέτηση της πληγείσας περιοχής”.
Το έργο της επιτροπής να ξεκινήσει άμεσα”.