Ιάλυσος: Επέστρεψαν ξεκούραστοι, συνεχίζουν αποφασισμένοι

Όσο κοινότοπο κι αν ακούγεται, είναι πέρα για πέρα αληθινό πως τα τοπικά ντέρμπι κρύβουν ιδιαιτερότητες που είναι ενίοτε ικανές να «ακυρώσουν», κατά τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και αβυσσαλέες βαθμολογικές διαφορές.

 Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου προφανώς ο Ιάλυσος ήταν και τότε καλύτερη ομάδα από τον Φοίβο, ωστόσο χρειάστηκε να ιδρώσει για να φτάσει στη νίκη με 2-1 και το τελευταίο που θέλει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα της Κρεμαστής, είναι να «καρδιοχτυπήσει» και να θέσει υπό αμφισβήτηση το «μαξιλαράκι» ασφαλείας των έξι βαθμών που έχει από τον δεύτερο του πίνακα Διαγόρα.

Την Τρίτη οι «τοξοβόλοι» ξεκουράστηκαν και χθες στρώθηκαν και πάλι στη δουλειά, προετοιμάζοντας, στο χορτάρι του Οικονομίδειου, το τακτικό πλάνο που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι με τον γείτονα Φοίβο.

Το μοναδικό όνομα που συνεχίζει να αναγράφεται στο απουσιολόγιο του Σάκη Παπαβασιλείου είναι αυτό του Μισέλ, οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία, στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του. 

Εξυπακούεται πως παράλληλα με την ομάδα, για το ραντεβού της Κυριακής προετοιμάζεται και οι φίλοι του Ιάλυσου, οι οποίοι θα δώσουν από την εξέδρα τον δικό τους αγώνα στήριξης του αγαπημένου τους συλλόγου.