Ήρεμη εβδομάδα απολαμβάνει ο Διαγόρας

Μέσα σε κλίμα ηρεμίας και χωρίς «πονοκεφάλους» συνεχίζει να προετοιμάζει ο Πέτρος Ρουτζιέρης τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα  για το εντός έδρας παιχνίδι που τους περιμένει στις 3 το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανμοβριακό.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσάμης αισθάνεται πολύ καλύτερα και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα και από τον έτερο «κυανέρυθρο» τραυματία Γιάννη Γιώργου, ο οποίος μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα και ίσως προλάβει και αυτός.

Χθες οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» δούλεψαν στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, ενώ εκτός από τη σημερινή στο κεντρικό του Δημοτικού Σταδίου, θα προστεθούν άλλες δύο, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Στο ματς με τον Πανμοβριακό ο Διαγόρας θα εκκινήσει από τη θέση του αδιαφιλονίκητου φαβορί κι αν επικεντρώνεται κάπου ο Πέτρος Ρουτζιέρης, είναι στο «ακόνισμα» της προσοχής και της συγκέντρωσης των παικτών του, δεδομένου πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που θα παίξει για την επιβίωσή της.