Περιοδεία Γιάννη Ντουνιαδάκη σε Κάλυμνο και Κω

Τριήμερη περιοδεία πραγματοποιεί από χθες ο  Υποναύαρχος Γιάννης Ντουνιαδάκης, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στα νησιά Κάλυμνο και Κω.

Χθες στην Κάλυμνο,συνοδευόμενος  από κλιμάκιο υποψηφίων  με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλύμνου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Σάκη Χούλη, θα επισκεφτεί Νοσοκομείο, Υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας καθώς και το Λιμεναρχείο.

Το απόγευμα στις 7μ.μ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιησε ανοιχτή σύσκεψη  όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις και διεκδικήσεις για τον Δήμο Καλυμνίων και την Περιφέρεια.

Την Πέμπτη στην Κω,με την υποψήφια Δήμαρχο Κω με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Κική Μακρή και άλλους υποψήφιους, θα επισκεφτεί Νοσοκομείο και Πυροσβεστική ,ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσει στην Κέφαλο και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σε καφενείο του χωριού.
Την Παρασκευή περιοδεία θα πραγματοποιηθεί σε χώρους εργασίας, υπηρεσίες του Δήμου και Λιμεναρχείο.

Το απόγευμα στις 7μ.μ η Λαϊκή Συσπείρωση θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ για να παρουσιάσει τις θέσεις και διεκδικήσεις για Δήμο και Περιφέρεια.