Νέος κύκλος σπουδών για το πρόγραμμα E- learning του Πανεπιστημίου Πειραιά

Το πρόγραμμα «E-learning του Πανεπιστημίου Πειραιά» ξεκίνησε τις εγγραφές  στο νέο κύκλο σπουδών! Με οκτώ  χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της εξ’  αποστάσεως εκπαίδευσης, στέκεται δίπλα στους σπουδαστές του, παρέχοντας  τους καινοτόμα μαθήματα σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον!

Τα προγράμματα Ε-Learning του Πανεπιστημίου Πειραιά παρέχουν τόσο βασικές  όσο και εξειδικευμένες γνώσεις, σε θεωρητικά και πρακτικά θέματα. Μπορείτε  να επιλέξετε ελεύθερα τα προγράμματα που ταιριάζουν στις εκπαιδευτικές και  επαγγελματικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, προσδίδοντάς σας επιπλέον  εφόδια!

Πάρε μέρος και εσύ και πιστοποιήσου με επιμόρφωση που θα φέρει τη σφραγίδα  και το κύρος του Πανεπιστημίου Πειραιώς! Τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές υψηλού κύρους και με διάθεση να επικοινωνήσουν με τους σπουδαστές σε κάθε περίπτωση!

Με μαθήματα που ξεκινούν από 100,00 €, τo πρόγραμμα μας είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας, χρόνου και τιμής, και απονέμει Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/

*Το πρόγραμμά μας διαθέτει πέντε θεματικές ενότητες:

Ακολούθησε τον παραπάνω σύνδεσμο και ανακάλυψε αυτό που σε ενδιαφέρει.

Κάνε έγκαιρα την αίτηση σου και μπες στην κλήρωση να κερδίσεις δωρεάν παρακολούθηση σε ένα από τα παρακάτω μαθήματα:

 

 


 Κάνε Αίτηση Εδώ

 Επικοινωνία

 Τηλ: 210 4142 055 (Καθημερινά 9:00 – 17:00)
 Ε-mail: elearnec@unipi.gr