Η Ρόδος αγκαλιάζει τον δικό της Μαραθώνιο

Προχθές το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου Semiramis στην πόλη έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας από την οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου Ρόδου.

Σ’ αυτήν προσκλήθηκαν και παρευρέθηκ0αν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συλλόγων-υποστηρικτών, εθελοντών αλλά και χορηγών του αγώνα, για να έχει κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη επιτυχία.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν ο Θωμάς Σωτρίλλης ως αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής και ο Μιχάλης Μπαριανάκης, πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου.
Το «παρών» έδωσε ο αστυνομικός διευθυντής Μιχάλης Καληωράκης κι ο εκπρόσωπος της 95ΑΔΤΕ.

Ο Μιχάλης Παυλούς ως μέλος του ΔΣ στον ΣΕΓΑΣ αλλά και στην οργανωτική παρέστη επίσης, όπως και ο πρόεδρος της ΕΑΣ  (και μέλος της οργανωτικής επιτροπής), Βασίλης Ζήκας με τον τεχνικό σύμβουλο Σάββα Διακονικόλα

Τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Δωδεκανήσου εκπροσώπησε ο πρόεδρος Νικήτας Ριζόπουλος, τιμώντας επίσης την εκδήλωση με την παρουσία τους μέλη των σωματείων στίβου και εθελοντικών ομάδων.
Την πίτα ευλόγησε από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου ο πατέρας Εμμανουήλ Σκλιβάκης και ο τυχερός στον οποίο έπεσε το φλουρί ήταν ο Σάββας Διακονικόλας.

Η Μαριέττα Παπαβασιλείου, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού-πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ο Βασίλης Ζήκας, σε μια σύντομη ομιλία τους αναφέρθηκαν στους στόχους της διοργάνωσης και τις σημαντικές προοπτικές για την ανάπτυξη στο νησί μας μέσα από την επίτευξή τους.
 


Φέτος ο Μαραθώνιος Ρόδου θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου και οι συμμετοχές ηλεκτρονικά έχουν ανοίξει εδώ και καιρό για παρουσία όχι μόνο στο δρόμο των 42.195μ., αλλά και σ’ αυτούς των 5 και 10χλμ., καθώς επίσης στον παιδικό αγώνα 1000μ.

Οι εγγραφές για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την παρουσία τους στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://rhodesmarathon.gr.
 


Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ με τη στήριξη της  Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.
 


Για περισσότερες πληροφορίες:
https://rhodesmarathon.gr
Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes