«Χρυσή» ροδίτικη τετράδα...

Η καθιερωμένη εκδήλωση της ΕΟΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευτούν οι κορυφαίοι του 2018, πρόκειται να γίνει αύριο στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ώρα 18.00.

Δύο αθλητές και δύο αθλήτριες από Ροδήλιο, Διαγόρα και Έλαφο πρόκειται να τιμηθούν από την ομοσπονδία για τις διακρίσεις τους σε σημαντικούς αγώνες δρόμου και πίστας, συνεχίζοντας τη σημαντική προσπάθειά τους και τη νέα περίοδο.

Συγκεκριμένα, από τον Ροδήλιο θα βρεθούν στην εκδήλωση ο Σταμάτης Σαββάκης και ο Νικόλαος Δράκος, από τον Διαγόρα η Παναγιώτα Μπέντα και από τον Έλαφο η Φωτεινή Νικήτα. Στο ομαδικό θα βραβευτεί ο Ροδήλιος για τη διάκριση στο σπριντ Παίδων στην πίστα.

Οι διακρίσεις των αθλητών κι αθλητριών μας:
-Σαββάκης Σταμάτης (Ροδήλιος Π.Ο.Ρ.) Πρωταθλητής Ελλάδας πίστας παίδων 200μ. ταχύτητας - 500μ. ατ. χρονομέτρησης – ατ. πουρσουίτ - ομ. σπριντ

-Δράκος Νικόλαος, Στέργιος (Ροδήλιος Π.Ο.Ρ.) Πρωταθλητής Ελλάδας πίστας παίδων αγώνας πόντων – ομ. σπριντ

-Νικήτα Φωτεινή (Α.Σ.Ρ. Έλαφος) 3η βαλκανιονίκης δρόμου – ατ. Χρονομέτρησης, πρωταθλήτρια Ελλάδας πίστας νεανίδων 200μ.τ αχύτητας – 500μ. ατ. χρονομέτρησης

-Μπέντα Παναγιώτα (Γ.Σ. Διαγόρας) Πρωταθλήτρια Ελλάδας πίστας κορασίδων 200μ. ταχύτητας – 500μ. ατ.χρονομέτρησης (Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ). - ατ.πουρσουιτ (Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ)

-Ροδήλιος Π.Ο.Ρ.) Πρωταθλήτρια ομάδα πίστας παίδων - ομαδικού σπριντ (Σαββάκης Σταμάτης – Δράκος Νικόλαος, Στέργιος).