Άρης Αρχαγγέλου: Ό, τι δεν τον «σκότωσε», τον έκανε πιο δυνατό

Άρης Αρχαγγέλου: Ό, τι δεν τον «σκότωσε», τον έκανε πιο δυνατό

Άρης Αρχαγγέλου: Ό, τι δεν τον «σκότωσε», τον έκανε πιο δυνατό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 401 ΦΟΡΕΣ

Τα νέα παιδιά που έχουν επωμιστεί το βάρος μετά την «καταιγίδα» των τραυματισμών και των τιμωριών δείχνει να είναι το μεγάλο κέρδος

Βλέποντας τον Άρη να αποδεκατίζεται από τραυματισμούς και τιμωρίες, ο ουδέτερος παρατηρητής ίσως και να προέβλεπε την αγωνιστική καθίζησή του, σκεπτόμενος πως απλά η «κάβα» του είναι αρκετά γεμάτη για να μην προλάβει να μπλέξει σε περιπέτειες.

Τι βλέπει τον τελευταίο καιρό; Μία ομάδα η οποία συνεχίζει να στέκεται με αξιοπρέπεια, να κερδίζει βαθμούς και το κυριότερο, μία ομάδα που στηρίζεται σε πολλά νέα παιδιά που έπεσαν, θέλοντας και μη, στα βαθιά και έμαθαν να «κολυμπούν», αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αν υπάρχει κέρδος από τη φετινή χρονιά, είναι αυτό και ο Γιώργος Σάββενας έχει κάθε λόγο να το χαίρεται.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες επί του Κλεάνθη και του Άρη και αύριο θα προσπαθήσουν να τριτώσουν τις επιτυχίες τους μακριά από τον Αρχάγγελο, κόντρα στον διψασμένο για επιτυχία Διγενή.

Εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Γκίκας, Κοντόγιαννος, Βαρέλης, Κατσούλης και Σακελλάρης, στους οποίους προστέθηκε και ο Κρεκούκιας (υπέστη διάστρεμμα), καθώς και οι τιμωρημένοι Πομπού και Μάλλιος. Για τον δεύτερο, το αυριανό ματς του γηπέδου Κοσκινού θα είναι και το τελευταίο που θα παρακολουθήσει από την εξέδρα, δεδομένου πως εκτίει την ποινή του.

Η χθεσινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη έγινε στο γήπεδο των Μασσάρων και τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ, ο Γιώργος Σάββενας δεν είχε αποφασίσει οριστικά αν θα συγκέντρωνε τους αθλητές του και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο