Ξεμπέρδεψε και πάει για άλλα ο ΑΕΡΑ

Ηρεμία προσδίδει στον ΑΕΡΑ η νίκη που πέτυχε προχθές επί του Κλεάνθη με 1-0, στο πλαίσιο του εξ αναβολής παιχνιδιού της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.    

«Παίξαμε καλύτερα, είχαμε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και νομίζω πως δείξαμε ότι θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο.

Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου. Όταν καταφέραμε να  διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου, το ματς έγινε πιο ανοιχτό και ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ που θα μας διασφάλιζε, όμως ήμασταν λίγο επιπόλαιοι», δήλωσε στην «Ροδιακή» ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος, παρουσιάζοντας την εικόνα που του άφησε το προχθεσινό ματς.  

Στην ερώτηση αν μπορεί να γίνεται ακόμα λόγος για την πιθανότητα εμπλοκής του ΑΕΡΑ σε περιπέτειες, τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ήταν κατηγορηματικός: 

«Ήταν μία νίκη που μας δίνει ηρεμία. Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα γύρω από το μέλλον μας στην κατηγορία. Οι ομάδες που κινδυνεύουν απέχουν αρκετούς βαθμούς και σύμφωνα με την εικόνα της δικής μας ομάδας, ενδεχόμενο να ανησυχήσουμε πιστεύω πως δεν υπάρχει».

Η δύσκολη εβδομάδα θα κλείσει για τον ΑΕΡΑ αύριο στην Κάρπαθο, όπου τον περιμένει ο Ποσειδώνας. Την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν οι στρατευμένοι Αντώνης Κοντογιωργάκης και Στάθης Τσουλάκος, ο τραυματίας Χρήστος Γιαννακάκης, καθώς και ο Λευτέρης Καντής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Όσο για τον Κώστα Μπεγλεκτσή, ο οποίος εγκατέλειψε το ματς με τον Κλεάνθη μετά από χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά, αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα και λογικά θα βρίσκεται στη διάθεση του Κώστα Παπαδόπουλου.