Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών 440 κλήσεις  για τη  δολοφονία της  Ε. Τοπαλούδη

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του Ροδίτη και του Αλβανού μετά  το έγκλημα δείχνουν στις αρχές πώς κινήθηκαν οι δράστες μέχρι και τη σύλληψή τους.

Οι αρχές  διάβασαν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σε δύο κινητά τηλέφωνα.  Σε αυτό που ανήκει στον πατέρα του Ροδίτη, αλλά το χρησιμοποιούσε,  κατά δήλωσή του στην ανακρίτρια, ο ίδιος και στο σε αυτό που ανήκει στον πατέρα του Αλβανού  και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούσε  και ο 19χρονος.

Από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου  που χρησιμοποιούσε ο Ροδίτης προκύπτουν  ενδιαφέροντα στοιχεία.

Από τις 28 Νοεμβρίου  που δολοφονήθηκε  η Ελένη, μέχρι και παραμονή  της σύλληψής του πραγματοποιεί 47 κλήσεις.
Μιλά με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα.

Την ημέρα της σύλληψής του  δίνει το τηλέφωνο στον πατέρα του και γίνονται 42 κλήσεις.
Ο Αλβανός από την άλλη φαίνεται ότι επικοινωνεί ελάχιστα με τον πατέρα του, δηλαδή τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες. Κυκλοφορεί στη Ρόδο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Η αστυνομία  περιμένει την άρση απορρήτου στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Ροδίτη και στο τηλέφωνο του Αλβανού.

Περιμένει όμως και την ανάλυση από την έρευνα των social media των τριών πρωταγωνιστών για να διαπιστωθεί  κυρίως πώς παγίδεψαν την Ελένη.

Ξέσπασε ο πατέρας της Τοπαλούδη
«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα.
Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά.

Έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο STAR.
Πριν και μετά το έγκλημα δεν έχουν μεταξύ τους καμία τηλεφωνική επικοινωνία. Οι έρευνες στις διαδικτυακές τους σελίδες, θα δείξει ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger.

Η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε πριν από λίγες ώρες να εξεταστούν και οι δύο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο, ο οποίος και θα ερευνήσει και αν έπαιρναν ουσίες.
Η υπόθεση των ερευνών, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε και οι διωκτικές και ανακριτικές αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση θα έχουν στα χέρια τους τα πάντα.