Μήνυμα φιλίας και fair play από Ηρακλή Μαριτσών και Ρόδο

Μήνυμα φιλίας και fair play από Ηρακλή Μαριτσών και Ρόδο

Μήνυμα φιλίας και fair play από Ηρακλή Μαριτσών και Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Κοινή ανακοίνωση, μέσα από την οποία δεσμεύονται για την ομαλή διεξαγωγή του αυριανού ντέρμπι και καλούν τον κόσμο στο γήπεδο, εξέδωσαν οι διοικήσεις των δύο σωματείων

Τις όποιες παρεξηγήσεις που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες φρόντισαν να λύσουν από κοντά οι διοικήσεις του Ηρακλή και της Ρόδου, οι οποίες λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα μέτρα ασφάλειας του αυριανού ντέρμπι κορυφής υπό τον διοικητική του Α.Τ. Ιαλυσού, Θέμη Καλαμάτα, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, μέσα από την οποία δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για τη διεξαγωγή ενός όμορφου αγώνα και καλούν όλο τον κόσμο να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Είναι μία από τις σπάνιες φορές, ίσως και η μοναδική στην ποδοσφαιρική ιστορία του νησιού, που δύο σωματεία ενώνουν τη φωνή τους και δεσμεύονται από κοινού για τη διαφύλαξη του fair play, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στην εξέδρα.

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους προέδρους του γηπεδούχου Ηρακλή, Μανώλη Παπαδημήτρη, και της φιλοξενούμενης Ρόδου, Αντώνη Μαρτίνη και το περιεχόμενό της είναι το ακόλουθο:

«Οι διοικήσεις του Α.Σ. Ρόδος και του Ηρακλή Μαριτσών από κοινού ανακοινώνουν ότι στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης του μεταξύ τους αγώνα, παρουσία των δύο προέδρων και του διοικητή του Α.Τ. Ιαλυσού κ. Καλαμάτα, αποφασίστηκε πως οι φίλαθλοι της Ρόδου θα καθίσουν στην εξέδρα απέναντι από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Μαριτσών.

Με τις διαβεβαιώσεις και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο αγώνας θα διεξαχθεί μέσα σε αθλητικό κλίμα.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή διαβεβαίωσε πως ο ίδιος θα αποτρέψει φραστικά ή άλλα επεισόδια με τη βοήθεια και της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ εκ των προτέρων Ρόδος και Ηρακλής ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη συμβολή της στη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Την Κυριακή οι ομάδες δίνουν έναν ακόμα αγώνα!

Τους φιλάθλους ενώνει η αγάπη για το ποδόσφαιρο και οι ομάδες μας θα προσπαθήσουν να προσφέρουν θέαμα και αθλητική διάθεση…

Γι’ αυτό, καλούμε όλους να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Ας κερδίσει ο καλύτερος!»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας