Με αυτοπεποίθηση αλλά και σεβασμό η Ρόδος

Αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, αλλά και χωρίς να ξεχνά πως θα βρει απέναντί της μία ικανότατη ομάδα, τη μοναδική από την οποία ηττήθηκε φέτος, πορεύεται η Ρόδος προς το αυριανό ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή Μαριτσών.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Σάκης Δέδες περιέγραψε τους «ροπαλοφόρους» ως ένα πολύ καλό και άξιο σεβασμού σύνολο, υπογραμμίζοντας πως δεν βρίσκονται τυχαία στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ταυτόχρονα τους δήλωσε ξανά την εμπιστοσύνη του στις ικανότητές τους, όπως και στην εξαιρετική δουλειά που συνεχίστηκε και την τρέχουσα εβδομάδα.

 Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό της επίδοξης πρωταθλήτριας να έχει έναν επιπρόσθετο λόγο να τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση.

Παρότι δεν έχει παρά μόνο λίγες μέρες που επανήλθε στις προπονήσεις, ο μεσοεπιθετικός Στέλιος Νάκας δείχνει να προσαρμόζεται εντυπωσιακά γρήγορα στην καθημερινότητα της ομάδας, να αφομοιώνει σαν «σφουγγάρι» τις βασικές πτυχές της αγωνιστικής της φιλοσοφίας και να κερδίζει με το «σπαθί» του το δικαίωμα να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του.

Υπενθυμίζεται, πως ο Νάκας έκανε ντεμπούτο στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών, αντικαθιστώντας τον Μπίσα στο 86’.

 Η προετοιμασία των «ελαφιών» θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με χαλάρωμα.
 Τη δική τους εκδρομή προετοιμάζουν και οι φίλοι της Ρόδου, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στην εξέδρα που θα τους διατεθεί.