Ιάλυσος: Ενίσχυσης συνέχεια, προέλασης συνέχεια!

Οι ευκαιρίες δεν εμφανίζονται για να χαραμίζονται, ο Ιάλυσος βρήκε άλλη μία δική του και έσπευσε να την αρπάξει από τα μαλλιά.

 Οι «τοξοβόλοι» προχώρησαν στην απόκτηση του αριστερού μπακ Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπάρτη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής φόρεσε στο παρελθόν και τη φανέλα ομάδων όπως η Αχαϊκή, ο Παναιτωλικός και η Αναγέννηση Καρδίτσαν, τον συνοδεύουν άριστες συστάσεις και ο σύλλογος τον υπολογίζει και για την επόμενη σεζόν.

 Ο Κωνσταντινόπουλος έχει ήδη ενταχθεί στις προπονήσεις, ωστόσο δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες διοργανώσεις θα έχει από την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της οποίας ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσει στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό.

 Κατά τα άλλα, με ακμαίο το ηθικό του και πανέτοιμος αγωνιστικά θα μπει ο Ιάλυσος στο σημερινό ματς της Κρεμαστής με αντίπαλο τον Φοίβο.

 Πέραν του Μισέλ, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες να απασχολούν τον Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του άλλη μία σοβαρή εμφάνιση, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

 Δυναμική αναμένεται να είναι σήμερα και η παρουσία των φίλων της ομάδας, οι οποίοι θα μετακινηθούν στην Κρεμαστή οργανωμένα.