Α. Καμπουράκης: Βγήκα μπροστά γιατί δεν πάει άλλο

Είναι καιρός να εργαστούμε συλλογικά και υπεύθυνα για τον τόπο μας και να ανεβάσουμε τη Ρόδο ψηλότερα, έτσι ώστε να ξαναγίνουμε υπερήφανοι για το νησί μας.

Αυτά μεταξύ άλλων, τόνισε στον χαιρετισμό του, στην προχθεσινή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, που καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.

Στην παρέμβασή του τόνισε: «Το 2019 είναι χρονιά αποφάσεων και επιλογών, είναι χρονιά που μπορεί να γίνει αφετηρία για μια καλύτερη Ελλάδα αλλά και μια καλύτερη Ρόδο. Είναι η χρονιά του πολίτη ο οποίος τόσο σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό όσο και αυτοδιοικητικό επίπεδο καλείται με ευθύνη να κρίνει να συγκρίνει και να αποφασίσει για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του. 

Ζήσαμε πολλές  διαψεύσεις τα τελευταία χρόνια. Η αναξιοπιστία "χτύπησε" κόκκινο, η πολιτική απαξιώθηκε και συνεχίζει να απαξιώνεται. Μέσα σε ένα κλίμα εκβιασμών και συναλλαγών, την ίδια στιγμή που σημειώνονται υποχωρήσεις σε μείζονα εθνικά θέματα. Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορούν να ξαναδώσουν αξιοπιστία στην πολιτική, αξιοπρέπεια στην Ελλάδα, αξιοκρατία παντού. 

Για την αναγέννηση της πατρίδας μας όλοι είμαστε στην ίδια γραμμή, την πρώτη γραμμή. Την αναγέννηση αυτή έχει ανάγκη και η Ρόδος μας. Έχει μείνει πίσω. Η αδράνεια, η ανικανότητα, ο λαϊκισμός, ο κομματισμός, ψαλιδίζουν τις πραγματικές μας δυνατότητες. Χρειάζονται σχέδιο και αγώνας για να αλλάξουμε τα πράγματα.

Να ξαναδώσουμε στη Ρόδο τη λάμψη που μας αξίζει. Βγήκα μπροστά γιατί δεν πάει άλλο. Για εμένα δεν μετρούν τα αξιώματα. Μετρούν οι αξίες. Αυτές πρέπει να ξαναζωντανέψουμε και να εργαστούμε συλλογικά και υπεύθυνα για τον τόπο μας. Αυτό το μήνυμα αγκαλιάζουν όλο και περισσότεροι Ροδίτες.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ενωμένοι, αποφασισμένοι, να ανεβάσουμε τη Ρόδο μας ψηλότερα. Μας περιμένει πολλή δουλειά που αξίζει να την κάνουμε για να ξαναγίνουμε  περήφανοι για αυτό τον τόπο, περήφανοι για τη Ρόδο μας, για τους Ροδίτες  για τους Έλληνες για την πατρίδα. 

Να σας πω οτι είμαι ιδιαίτερα περήφανος που είμαι ανάμεσα σε ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας που είμαστε γεμάτοι πάθος για την αξία της Ελλάδας, για την αξία της Ρόδου, για την αξία που αξίζουμε. Ο έρωτας για τον τόπο μας, το πάθος για την Ελλάδα, το πάθος για τη Ρόδο σήμερα εορτάζεται. 

Πρόεδρε, αντιπρόεδρε, υπουργέ, η περιοχή σου, που επέλεξες για να κατέβεις στον αγώνα υπέρ του κόμματος είναι ένας τόπος που έχει πολλά κοινά με εμάς. Έχουμε πολλούς Δωδεκανήσιους όπως είπε ο Τάσος Σπανός. Η παροικιακή μας Δωδεκανησιακή κοινότητα θα σε βοηθήσει, εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου και θα προσπαθήσουμε να έχουμε έναν υπουργό ή ο,τι άλλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε βάλει στη Νέα Δημοκρατία γιατί ξέρουμε της αγάπη σου, την έδειξες και ξέρουμε και αυτά τα οποία θα κάνεις για τη Δωδεκάνησο και τη Ρόδο».