Στους ρυθμούς του ντέρμπι «χορεύουν» τα Μαριτσά

Με στόχο να το χαρούν και να κερδίσουν το δικαίωμα στο χειροκρότημα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή το σημερινό μεγάλο ματς με τη Ρόδο.

Οι «ροπαλοφόροι» προφανώς και αναγνωρίζουν πως η απόσταση των οκτώ βαθμών που τους χωρίζουν από την πρωτοπόρο είναι δύσκολο να καλυφθεί, ωστόσο δεν έχουν κανέναν λόγο να εγκαταλείψουν την πίστη τους στο όνειρο και να μη δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν το ντέρμπι, κρατώντας την ελπίδα ζωντανή και προσδίδοντας στη συνέχεια του πρωταθλήματος νέο ενδιαφέρον.

Επιπλέον, η πρόκληση του να νικήσουν για δεύτερη φορά φέτος την πρωτοπόρο είναι μεγάλη και ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να κόψουν πρώτοι το νήμα, θα πρόκειται περί κατορθώματος που θα τους μείνει ως παράσημο σε μία ούτως ή άλλως εξαιρετική και απόλυτα επιτυχημένη χρονιά.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε προχθές χωρίς το παραμικρό απρόοπτο και ο Κώστας Πάττας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Στους ρυθμούς του ντέρμπι ζει και αναπνέει και ο κόσμος του Ηρακλή, ο οποίος αναμένεται να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο των Μαριτσών για να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να την ανταμείψει για τα όσα όμορφα του έχει προσφέρει φέτος.