Στους ρυθμούς του ντέρμπι «χορεύουν» τα Μαριτσά

Στους ρυθμούς του ντέρμπι «χορεύουν» τα Μαριτσά

Στους ρυθμούς του ντέρμπι «χορεύουν» τα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 217 ΦΟΡΕΣ

Ως μία ευκαιρία να κερδίσουν ένα μεγάλο «παράσημο» και ταυτόχρονα το δικαίωμα στο όνειρο αντιμετωπίζουν στον Ηρακλή το σημερινό ματς με τη Ρόδο. Πλήρεις θα παραταχθούν οι «ροπαλοφόροι»

Με στόχο να το χαρούν και να κερδίσουν το δικαίωμα στο χειροκρότημα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή το σημερινό μεγάλο ματς με τη Ρόδο.

Οι «ροπαλοφόροι» προφανώς και αναγνωρίζουν πως η απόσταση των οκτώ βαθμών που τους χωρίζουν από την πρωτοπόρο είναι δύσκολο να καλυφθεί, ωστόσο δεν έχουν κανέναν λόγο να εγκαταλείψουν την πίστη τους στο όνειρο και να μη δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν το ντέρμπι, κρατώντας την ελπίδα ζωντανή και προσδίδοντας στη συνέχεια του πρωταθλήματος νέο ενδιαφέρον.

Επιπλέον, η πρόκληση του να νικήσουν για δεύτερη φορά φέτος την πρωτοπόρο είναι μεγάλη και ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να κόψουν πρώτοι το νήμα, θα πρόκειται περί κατορθώματος που θα τους μείνει ως παράσημο σε μία ούτως ή άλλως εξαιρετική και απόλυτα επιτυχημένη χρονιά.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε προχθές χωρίς το παραμικρό απρόοπτο και ο Κώστας Πάττας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του.

Στους ρυθμούς του ντέρμπι ζει και αναπνέει και ο κόσμος του Ηρακλή, ο οποίος αναμένεται να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο των Μαριτσών για να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να την ανταμείψει για τα όσα όμορφα του έχει προσφέρει φέτος.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου