Ασταμάτητος και στην Κρεμαστή ο Ιάλυσος

Ασταμάτητος και στην Κρεμαστή ο Ιάλυσος

Ασταμάτητος και στην Κρεμαστή ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος σαφώς ανώτερος, νίκησε 2-0 τον Φοίβο και τον «βύθισε» ακόμη περισσότερο βαθμολογικά

Ακάθεκτος προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, προχωρά ο Ιάλυσος που χθες στο τοπικό ντέρμπι, νίκησε στην Κρεμαστή τον Φοίβο 2-0.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ήταν ανώτερη και ειδικά μετά το πρώτο μισάωρο έδειξε την ανωτερότητά της. Έχοντας τον Χρήστο Παπαδόπουλο σε καλή μέρα, σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ μετά το 0-2 θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα.
Στο πρώτο μέρος μέχρι το 30’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, ανούσια όμως αφού οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη αμυνόντουσαν σωστά.

Στο 31’, στην μοναδική ευκαιρία του ημιχρόνου, ο Ιάλυσος προηγήθηκε 0-1, όταν ο Βελλίνης από δεξιά τροφοδότησε στην περιοχή τον Παπαδόπουλου, που με σουτ από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι «ερυθροκίτρινοι», μπήκαν πιο ζωηρά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Στο 50’ κάθετη πάσα του Βελλίνη για τον Στεφανίδη, αυτός γύρισε τη μπάλα παράλληλα κι ο Παπαδόπουλος με πλασέ την έστειλε στην κλειστή γωνία του Μιχαλάκη, γράφοντας το 0-2.


Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι άλλες καλές φάσεις για να διευρύνουν το σκορ. Στο 55’ αρχικά ο Δελαπόρτας βρήκε ωραία τον Βελλίνη κι αυτός γύρισε τη μπάλα στον Παπαδόπουλο, το σουτ του οποίου έδιωξε προ της γραμμής του τέρματος ο Γαργάλης, ενώ στο 58’ πάλι σουτ από τον Παπαδόπουλο, απόκρουσε ο Μιχαλάκης και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε κόρνερ. Νέο δοκάρι για τον Ιάλυσο 59’, έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Δελαπόρτα που βρήκε στο πάνω μέρος της εστίας.

Στο τελευταίο μισάωρο ο Φοίβος ισορρόπησε σχετικά το παιχνίδι κι έβγαινε πιο θαρραλέα στην επίθεση. Σε μια απ’ αυτές έφτασε κοντά στο γκολ, στο 81’ συγκεκριμένα, όταν ο Γκινής εκτέλεσε με κάθετη πάσα φάουλ προς τον Πατσίλη, που από μέσα δεξιά στην περιοχή, επιχείρησε συρτή σέντρα σουτ και παρά την προσπάθεια του Ταφάνι που έτρεξε στην πορεία της μπάλας, αυτή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι το 0-2 παρέμεινε τελικό σκορ.
Καλύτεροι από τους γηπεδούχους ήταν οι Γαργάλης, Λαμίν και Παπασταμάτης, ενώ από τον Ιάλυσο οι Βελλίνης, Παπαδόπουλος και Παναγιωτόπουλος.
Καλή η διαιτησία των Γιαννουκά, Κοκμοτού, Κόττορου.

Οι συνθέσεις:
Φοίβος: Μιχαλάκης, Μαργαρίτης, Ταφάνι, Παπασταμάτης, Παϊζάνος (80’ Λαός), Μαντικός (68’ Πατσίλης), Γαργάλης, Γκινής, Λαμίν (76’ Μπανουσάι), Αρφαράς, Τζελάι (80’ Αρέτογλου)
Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Χειμωνέττος, Σταυλάς (46’ Κόλα), Μακρυδημήτρης, Παναγιωτόπουλος, Μπάρδης, Στεφανίδης, Πετράκος (80’ Γεωργίου), Βελλίνης, Δελαπόρτας (73’ Ομπίνα), Παπαδόπουλος

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας