Εύκολα ο ΔΙ.ΑΣ χωρίς άγχος…

Ένα από τα αδιάφορα βαθμολογικώς παιχνίδια διεξήχθη προχθές στην Αντιμάχεια ανάμεσα στον ΔΙ.ΑΣ και τον Κλεόβουλο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν σχετικά εύκολα, όπως δείχνει άλλωστε και το τελικό 3-0.

Το σκορ μάλιστα άνοιξε στο 20’ αφού ο Πης έπιασε κεφαλιά ακριβείας ύστερα από σέντρα, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Μήλιο. Η κακή τελική πάσα δεν επέτρεψε στην ομάδα από την Κω να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που έγινε όμως στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Μποϊλής στο 60’  μετά από σέντρα του Συνεσίου έπιασε την κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Τσιπιζίδης στο 71’ με ωραίο σουτ από μακριά σημείωσε το τελικό 3-0, στο παιχνίδι που έδωσε τους πόντους περισσότερο για το γόητρο και λιγότερο για τη βελτίωση της θέσης στη βαθμολογική κατάταξη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Περικλής Παρχαρίδης με βοηθούς τους Καραμούτα και Ξούρη.

ΔΙ.ΑΣ: Μιαούδης, Ιωαννίδης, Χατζηφούντας (65’ Τσιπιζίδης), Χατζηβασίλης, Μαριάς, Βλαντιμίροφ, Θωνιάτης, Συνεσίου, Μποϊλής (75’ Συντιχάκης), Πης (84’ Κορκής), Μπεκιρλάρι (58’ Δρόσος).

Κλεόβουλος: Μήλιος, Γιατσιάτσος, Μπαϊρακτάρης, Χαμιτάι (79’ Γιαννιού), Μαριεττάκης, Αθανασίου Α. (78’ Τσιάτσιος), Αθανασίου Π., Κουκουτσέλας, Ευαγγελίδης (55’ Χατζηνικόλας), Κολιοκώστας (87’ Κουρτλάρι), Ταγκάεφ.