Υποψήφια με τον Α. Καμπουράκη θα είναι η Μαρία Καραγιάννη

Υποψήφια με τον Α. Καμπουράκη θα είναι η Μαρία Καραγιάννη

Υποψήφια με τον Α. Καμπουράκη θα είναι η Μαρία Καραγιάννη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2154 ΦΟΡΕΣ

Υποψήφια με την παράταξη του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» θα είναι η δημοτική σύμβουλος Μαρία Καραγιάννη, η οποία όπως δήλωσε χτες στον ρ/σ “Παλμός”, αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον επικεφαλής της παράταξης, στην οποία ανήκει σήμερα, Στράτο Καρίκη, στην προσπάθειά του να διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Ρόδου.

«Ο κ. Καρίκης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, έχει εξαιρετικές προθέσεις για το δήμο και θα μπορούσα ίσως αν στην αξιολόγησή μου δε βάραινε περισσότερο ο κ. Καμπουράκης να ήμουν ξανά υποψήφια μαζί του.

Κατ’ εμέ έκανε λάθος και δε διατήρησε την επαφή με τους υποψηφίους του, είχαμε κάποιους ανθρώπους στα Αφάντου που δε γνώρισε ποτέ, δεν έκανε συγκεντρώσεις για να διατηρήσει μία συνοχή στην ομάδα του…

Τον ήθελα λίγο πιο δυναμικό και να μη φοβάται να συγκρουστεί ευθέως. Εγώ τις συγκρούσεις αν είναι για το καλό δεν τις φοβάμαι, είμαι πρώτη σε αυτά…» δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Καραγιάννη η οποία εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να στρατευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη είπε:

«Επέλεξα τον κ. Καμπουράκη για πολλούς λόγους: Έχει άριστη γνώση των προβλημάτων της Ρόδου γιατί είναι αποδέκτης αυτών. Τα ζει μέσα από τη δουλειά του ως προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι πελάτες του, ο ίδιος τα ξενοδοχεία του, άρα έχει πολύ καλή γνώση της Ρόδου. Είναι πετυχημένος στον τομέα του και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, είναι ένας άνθρωπος που έχει πετύχει στο να διοικήσει και έχει ανθρώπους δίπλα του με ορθό κριτήριο προκειμένου να διοικήσουν όλοι μαζί για να φέρουν αποτέλεσμα.

Αυτό που ίσως βάρυνε στην απόφασή μου περισσότερο ήταν ότι έχει καλή προσβασιμότητα στα κέντρα λήψης αποφάσεων δηλαδή είτε αναφερόμαστε σε πόρους είτε σε αποφάσεις και έργα αυτό που τελικά μετρά είναι αυτός που έχει προσβασιμότητα στα κέντρα λήψης απόφασης που δεν είναι στη Ρόδο. Γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι στην παράταξή του»

Τέλος η κ. Καραγιάννη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» θα περάσει στο δεύτερο γύρο και ότι θα είναι η νικήτρια των εκλογών. «Πιστεύω ακράδαντα ότι θα περάσουμε στο δεύτερο γύρο, αυτό μου λέει ο κόσμος σε καθημερινή βάση και είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας. Γι’ αυτό και τελικά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε σε αυτές τις εκλογές» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη