Η θρασύτητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο στη Ρόδο

Δεν έχουν σταματημό οι καθημερινοί παραβάτες του Κ.Ο.Κ. στο νησί μας, που με οποιονδήποτε τρόπο καταφέρνουν να εξοργίσουν δεκάδες συμπολίτες μας.

Ένα ακόμα παράδειγμα αναισθησίας οδηγού που πάρκαρε όπου τον βόλευε, μας απέστειλε  συμπολίτης μας και αναγνώστης της "Ροδιακής" αναφέροντας τα εξής:

"Εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής (στην Ιξιά) και πάσης φύσεως πεζών, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον ευσυνείδητο οδηγό του οχήματος της φωτογραφίας, που μας έκλεισε την πρόσβαση του πεζοδρομίου για τουλάχιστον 1 ώρα (μεταξύ 17:00 και 18:00 το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου) και ακριβώς μπροστά από το (ελεύθερης στάθμευσης) δημοτικό πάρκινγκ το οποίο έχει και πληθώρα διαθέσιμων θέσεων.

Φυσικά ειδοποιήθηκε η αρμόδια αρχή της περιοχής ώστε (ελπίζουμε) να του δώσει το απαραίτητο δωράκι που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις".

Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια, καθώς αυτό του συμπολίτη μας τα λέει όλα....!

Υ.Γ. Για όλους όσοι αναρωτιούνται γιατί πάντοτε κρύβουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, η απάντηση είναι απλή: ο νόμος δεν καλύπτει ούτε και εμάς και υπάρχει κίνδυνος να πληρώσουμε αδρά μια τέτοιου είδους "παρασπονδία".

Λ. Τ.