Μία μεγάλη οικογένεια  ο ΓΣ Δωδεκάνησος

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου του ΓΣ Δωδεκάνησος, κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου, και των πολύτιμων συνεργατών του που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μία σπουδαία εκδήλωση με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξενοδοχείο Mediterranean.

Μία εκδήλωση προσεγμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, με δεκάδες εθελοντών να φροντίζουν με χαμόγελο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων.

Μεταξύ αυτών, παρόντες ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Δημήτρης Τσοπανάκης, ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου, ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Στρατηγός Γρηγόρης Ρουμάνης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, Ηλίας Τσέρκης, ο πρώην δήμαρχος Μάνος Κόκκινος, καθώς επίσης πολλοί ακόμα εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.
 


Ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Κρεμαστινός, και ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας, απέστειλαν χαιρετισμό καθώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, αιδεσιμότατος πατήρ Μιχαήλ.
 


Άγγιξε τις καρδιές όλων
Η βραδιά είχε έντονο μουσικό και χορευτικό χρώμα καθώς με τις υπέροχες φωνές και τις μελωδίες «έντυσε» τη γιορτή το μουσικό σχήμα των Ελένης Καρανάση, Νεκτάριου και Κυριάκου Κωνσταντάκη ενώ η σχολή χορού Dance Project, με κόκκινες μπλούζες με το σήμα της ομάδας, ξεσήκωσε το κοινό με τις νεανικές χορογραφίες, δουλεμένες μόνο για την εκδήλωση.
 


Ωστόσο, η μαγευτική χορογραφία της δασκάλας χορού, κ. Τίνας Τάλια, με τον Σέρβο αθλητή της ομάδας, Ζόραν Γέρεμιτς, ήταν το «κλου» της βραδιάς, με τον κόσμο να έχει σηκωθεί όρθιος και να παρακολουθεί το απίστευτο ντουέτο.
 


Η είδηση της βραδιάς
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Γάκης έκανε γνωστό πως έχουν ξεκινήσει επαφές με τη Γενική Γραμματεία και την Ομοσπονδία μπάσκετ με αμαξίδιο προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες για τη φιλοξενία και διεξαγωγή διεθνούς τουρνουά με ομάδες από την Κίνα.