Σπάνιο fair play σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος

Σπάνιο fair play σε αγώνα  εφηβικού πρωταθλήματος

Σπάνιο fair play σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 798 ΦΟΡΕΣ

Άξια πολλών συγχαρητηρίων είναι η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε μία άτυχη στιγμή στον αγώνα της με τον Ιάλυσο

Συνέβη προχθές κατά τη διάρκεια του αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Ιάλυσο και αν υπήρχε τηλεοπτική κάμερα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην μοιραστεί στο πανελλήνιο η υπέροχη στιγμή.

Το ματς βρισκόταν στο 79’ και ο Απόλλων προηγούνταν με 1-0, όταν τραυματίστηκε στο γόνατο ο ποδοσφαιριστής του Αλκίνοος Περιστερόπουλος.

Ένας από τους πρώτους που έτρεξε κοντά του ήταν ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου, Τσαμπίκος Φραγκούλης, αφήνοντας την εστία του ακάλυπτη, κάτι που ο αντίπαλός του, Ορφέας Περιστερόπουλος δεν αντιλήφθηκε και έδωσε συνέχεια στη φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η αντίδραση των Απολλωνιστών ήταν άμεση.
Σε μία σπάνια επίδειξη fair play, με τη σέντρα άφησαν τον Μαρτίνο Καραμανώλη του Ιάλυσου να προχωρήσει και να μειώσει σε 2-1, επαναφέροντας τις ισορροπίες.

Η αξία της χειρονομίας τους υπογραμμίζεται περαιτέρω από το γεγονός πως τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος ο Μαρτίνος Καραμανώλης σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά κανονικά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Όσο για τον τραυματία Αλκίνοο Περιστερόπουλο, έπαθε ζημιά στην επιγονατίδα και οι άνθρωποι του Απόλλωνα εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου για τη φροντίδα του νεαρού.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!