Σπάνιο fair play σε αγώνα  εφηβικού πρωταθλήματος

Συνέβη προχθές κατά τη διάρκεια του αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον Ιάλυσο και αν υπήρχε τηλεοπτική κάμερα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην μοιραστεί στο πανελλήνιο η υπέροχη στιγμή.

Το ματς βρισκόταν στο 79’ και ο Απόλλων προηγούνταν με 1-0, όταν τραυματίστηκε στο γόνατο ο ποδοσφαιριστής του Αλκίνοος Περιστερόπουλος.

Ένας από τους πρώτους που έτρεξε κοντά του ήταν ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου, Τσαμπίκος Φραγκούλης, αφήνοντας την εστία του ακάλυπτη, κάτι που ο αντίπαλός του, Ορφέας Περιστερόπουλος δεν αντιλήφθηκε και έδωσε συνέχεια στη φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η αντίδραση των Απολλωνιστών ήταν άμεση.
Σε μία σπάνια επίδειξη fair play, με τη σέντρα άφησαν τον Μαρτίνο Καραμανώλη του Ιάλυσου να προχωρήσει και να μειώσει σε 2-1,  επαναφέροντας τις ισορροπίες.

Η αξία της χειρονομίας τους υπογραμμίζεται περαιτέρω από το γεγονός πως τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος ο Μαρτίνος Καραμανώλης σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά κανονικά, διαμορφώνοντας το τελικό        2-2.  

Όσο για τον τραυματία Αλκίνοο Περιστερόπουλο, έπαθε ζημιά στην επιγονατίδα και οι άνθρωποι του Απόλλωνα εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου για τη φροντίδα του νεαρού.