Παρουσιάστηκε το «Λιοντάρι του Θρύλου» στη Ρόδο!

Παρουσιάστηκε το «Λιοντάρι του Θρύλου» στη Ρόδο!

Παρουσιάστηκε το «Λιοντάρι του Θρύλου» στη Ρόδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 404 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε αίθουσα του SEMIRAMIS, η παρουσίαση του βιβλίου που αναδεικνύει την ποδοσφαιρική πορεία, την ζωή και την ιστορία του μεγάλου Παναγιώτη Κελεσίδη, που έχει τίτλο το «Λιοντάρι του Θρύλου».

Η παρουσίαση έγινε μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με την παρουσία των αρχών του τόπου αλλά και πολλών επωνύμων του Ροδίτικου ποδοσφαίρου.

Στο πάνελ βρέθηκαν οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Ανδρέας Μπονόβας, Ανδρέας Τσακμακίδης και ο καλός φίλος του Παναγιώτη ο Θανάσης Σύρμας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Δήμος Ρόδου με την παρουσία του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου και του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Στέφανου Κυριαζή. Την παρουσίαση του βιβλίου τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι Δημήτρης Καρατζιάς και Βασίλης Ψυλλάκης.

Στην αίθουσα ήταν παρόντες επίσης και χαιρέτησαν το γεγονός από πλευράς περιφέρειας ο απεσταλμένος του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου Δημήτρης Τσοπανάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Κόκκινος και ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Μπαριανάκης.

Την 95 ΑΔΤΕ εκπροσώπησε ο Συνταγματάρχης κ. Γιαχνής, ενώ την βραδιά τίμησε με την παρουσία του και τον ουσιαστικό του λόγο, ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού κ. Θέμης Καλαμάτας.

Στην αίθουσα βρέθηκαν επίσης, πολλοί από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του συλλόγου Ρόδου και Διαγόρα, ενώ ήταν μεγάλη η παρουσία και των προπονητών ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στην αίθουσα του SEMIRAMIS.

Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν και να θυμηθούν για τον Παναγιώτη Κελεσίδη και τον Ολυμπιακό

Άπαντες ανέβηκαν στο βήμα για να χαιρετίσουν και να ευχηθούν καλοτάξιδο, στο βιβλίο του που λέει πολλά:

Από την μεγάλη ποδοσφαιρική του πορεία, το πόσο ηθικός και τίμιος υπήρξε σαν άνθρωπος στη ζωή του, αλλά και το φως και το σκοτάδι που υπάρχει από πολύ παλαιότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμα και σημερα.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης ανεβαίνοντας στο βήμα αναφέρθηκε σε γεγονότα , από την εποχή του «καρπουζιού», μέχρι την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τις επαφές με τους μεγάλους προέδρους του, που τον περιέβαλαν όλοι με αγάπη.

Ακολούθησε ένα επτάλεπτο βίντεο από την πορεία του Παναγιώτη Κελεσίδη κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού και της Εθνικής, αλλά και ντοκουμέντα του τύπου μιας άλλης εποχής, που τον χαρακτήριζε ο «Μπάνκς της Ελλάδος».

Στο τέλος της βραδυάς, ο ΔΟΠΑΡ τίμησε τον Παναγιώτη Κελεσίδη, τον Ανδρέα Μπονόβα αλλά και τον δημοσιογράφο Νικήτα Κουσκούση, που είχε την ευθύνη της παρουσίασης.

Μετά το τέλος της παρουσίασης το «Λιοντάρι του Θρύλου» υπέγραψε πολλά από τα βιβλία του που ζήτησαν και πήραν, τόσο όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, όσο και ο ΔΟΠΑΡ με τους βετεράνους.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς την Δευτέρα το απόγευμα ο Παναγιώτης Κελεσίδης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Παστίδα και μίλησε στα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!