Η αξιολόγηση καταλυμάτων θα γίνεται μόνο από πιστοποιημένους φορείς

Η CERT1 πιστοποιημένος φορέας κατηγοριοποίησης από το Ξ.Ε.Ε, έχοντας πιστοποιήσει επιτυχημένα ένα σημαντικό ποσοστό καταλυμάτων, περισσότερα από 200 (150 στη Ρόδο και Δωδεκάνησα περισσότερα 5***** και 4****) αναλαμβάνει την προετοιμασία, αξιολόγηση, τελική επιθεώρηση και σύνταξη της τεχνικής έκθεσης για την επιτυχημένη κατηγοριοποίηση, αναβάθμιση σε ανώτερη κατηγορία Ξενοδοχείων και  Ενοικιαζομένων διαμερισμάτων.

Η εταιρεία ενημερώνει για τα εξής:
«Συνεχίζουμε με επιτυχία υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος την κατάταξη των Ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστεριών μέχρι την 31/10/2019.

Σε ό,τι αφορά τα Ενοικιαζόμενα, Επιπλωμένα Δωμάτια-Διαμερίσματα  (ΕΕΔΔ). βάσει νόμου, η ανάθεση του ελέγχου του φακέλου της κατάταξης σε κλειδιά, επιστρέφει στις περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού (Π.Υ.Τ). Αναμένουμε απόφαση που θα καθορίζει τον τρόπο συνεργασίας των φορέων πιστοποίησης με τις κατά τόπους Π.Υ.Τ. Σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνουμε την σύνταξη και διεκπεραίωση του φακέλου κατάταξής σας.

Επίσης μετά την πρόσφατη ψήφιση του νόμου (ΦΕΚ 4822Β/2018), ανοίγει η  κατηγοριοποίηση σε Αστέρια των Παραδοσιακών Καταλυμάτων, καθώς και η αξιολόγηση και πιστοποίηση των "Boutique Hotels".

Επίσης η εταιρεία μας θέλοντας να υποστηρίξει την προώθηση της Ελληνικής Παράδοσης και Γαστρονομίας, αποτελεί έναν από τους πιστοποιημένους φορείς από το Ξ.Ε.Ε και αναλαμβάνει την προετοιμασία και πιστοποίηση του "Ελληνικού Πρωινού".

Ενδεικτικό πελατολόγιο Ομίλων και Ξενοδοχείων που εμπιστευτήκαν την εταιρεία μας για την κατηγοριοποίησή τους:

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιος επικοινωνίας για τη Ρόδο είναι ο κ. Γιώργος Κ. Σπάρταλης, Επιθεωρητής Ποιότητας  Αντιπρόσωπος Δωδεκανήσου».