Κοντά στη Ρόδο η Εθνική Γυναικών

Ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός επιδιώκεται να λάβει χώρα στη Ρόδο το διάστημα από 1 έως 5 Μαρτίου σε μια συνεργασία του ΔΟΠΑΡ και της ΕΠΣΔ, γι’ αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές και με την ΕΠΟ.

Αυτό θα έχει να κάνει με την πραγματοποίηση μέρους της προετοιμασίας από την Εθνική ομάδα των γυναικών στα γήπεδα του νησιού μας αλλά και φιλικά παιχνίδια ενταγμένα στο πρόγραμμα παραμονής της εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγώνες θ’ αφορούν μικτές ομάδες με παίκτριες από συλλόγους που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ ώστε οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί να είναι σε θέση να προβούν στην απαραίτητη προεπιλογή για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Αυτό είναι ό, τι καλύτερο, δεδομένου ότι τα κορίτσια από τα Δωδεκάνησα δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να υποστούν τις «δοκιμασίες» και να δείξουν μέρος των δυνατοτήτων ως το «εισιτήριο» για μια διεθνή πορεία.

Τις επόμενες μέρες, κι αφού οριστικοποιηθούν τα παραπάνω, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από τους διοργανωτές με μόνο σκοπό την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.