Α' κατηγορία: Όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα

Η απουσία άγχους δεν συνεπάγεται απαραιτήτως την απουσία κινήτρου. Τέτοιο έχουν τόσο ο Άρης, όσο και ο Ποσειδώνας, ισχυρό. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σήμερα στις 7 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο στο πλαίσιο του εναρκτήριου παιχνιδιού της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με τους μεν «κιτρινόμαυρους» του Αρχαγγέλου να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στους 33 βαθμούς και να προσπεράσουν τον Κλεάνθη στην 5η θέση του πίνακα, τους δε Καρπάθιους μία δική τους να «πιάσουν» τον σημερινό τους αντίπαλο.

 Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Αυγερινός Κάζας, που θα έχει βοηθούς τους Μανώλη Κόττορο και Βασίλη Στεφανάκη. Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Γιάννης Ζωάννου και διαιτησίας ο Νίκος Χρυσανθής.

 Οι έφηβοι σερβίρουν το «ορεκτικό»

  Νωρίτερα στις 3:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ 16 ανάμεσα στους Πάνθηρες και τον ΑΕΡΑ. Το τρίο των Χατζηαλεξίου, Δεμερτζή και Σακελλαρίδη ελπίζει στην καλή κριτική του παρατηρητή διαιτησίας Αντώνη Ορφανού.