Σημαντικό το ενδιαφέρον για τον Μαραθώνιο Ρόδου

Καλά είναι τα νέα στο κομμάτι του ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον Μαραθώνιο Ρόδου την Κυριακή 14 Απριλίου, όχι μόνο στη διαδρομή των 42.195μ., αλλά και σ’ αυτές του ημιμαραθωνίου, των 5 και 10χλμ. και των 1.000μ. για μαθητές-μαθήτριες δημοτικών σχολείων.

Για τους κατοίκους του νησιού μας η διοργάνωση έχει ταυτιστεί με την τόνωση στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου και μπορεί πλέον να εξασφαλίσει σημαντικές παροχές στον κάθε συμμετέχοντα. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως ερασιτέχνες δρομείς από τη Ρόδο κι εκτός αυτής έχουν βάλει στο πρόγραμμά τους τον Μαραθώνιο του νησιού μας, που αποτελεί μια μαγευτική διαδρομή.

Επίσης η οργανωτική επιτροπή κάνει ό, τι μπορεί ώστε να συμμετάσχουν σε κάποιες από τις διαδρομές του αγώνα αθλητές-αθλήτριες με σημαντική πορεία και να «διανθίσουν» έτσι τη διοργάνωση. Αξιόλογη δουλειά γίνεται και στο κομμάτι της προσέλκυσης όσο γίνεται περισσότερων παιδιών από τα δημοτικά μας σχολεία μέσα από την κατάλληλη ενημέρωση, για να βάλουν ήδη απ’ αυτή την ηλικία τους αγώνες στη ζωή τους.

Ο Μαραθώνιος Ρόδου συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ με τη στήριξη της  Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές: https://rhodesmarathon.gr
Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes