Η βασιλόπιτα των Κώων της Αθήνας

Η βασιλόπιτα των Κώων της Αθήνας

Η βασιλόπιτα των Κώων της Αθήνας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 415 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, η τακτική Γενική Συνέλευση και η διενέργεια Αρχαιρεσιών για τη χρονική περίοδο 2019-2022 της Ένωσης Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης».

Σε κλίμα συγκίνησης, η Πρόεδρος της Ένωσης Νινέττα Ν. Μανούση παρουσίασε τις δράσεις της Ένωσης για τη χρονική περίοδο 2016 -2019, μέσα από ένα βίντεο που ετοίμασε η ίδια και προβλήθηκε στα μέλη της Παροικίας.

Η Πρόεδρος, εκ μέρους του ΔΣ, ευχαρίστησε τα μέλη της Παροικίας για την ενεργό δυναμική παρουσία τους και στήριξη στις εκδηλώσεις του συλλόγου. Ο Δικηγόρος κ. Κώστας Κουτσαντώνης της προσέφερε ανθοδέσμη, ως ένα «ευχαριστώ» για τη συμβολή της στην Ένωση.

Ακολούθησε το κόψιμο της βασιλόπιτας, με τυχερό τον Τέλη Παυλίδη, ο οποίος παρέλαβε ένα συμβολικό δώρο φτιαγμένο από την Αντιπρόεδρο Λουκία Ζερβάνου, η οποία καταχειροκροτήθηκε για τη δράση της και την άψογη και στενή συνεργασία της, με τη Νινέττα Ν. Μανούση.

Ακολούθησε η συγκρότηση της εφορευτικής επιτροπής με προεδρεύοντα τον Δικηγόρο κ. Κώστα Κουτσαντώνη, ο οποίος διεξήγαγε επιτυχώς την εκλογική διαδικασία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία σύμφωνα με τις ψήφους προτίμησης είναι:
• Λουκία Ζερβάνου
• Ειρήνη Σβύνου - Κοπάδη
• Καραντώνη Αντωνία
• Δημήτρης Καλλούδης
• Πέτρος Καλλούδης
• Γιώργος Μαθιουδάκης
• Φωτεινή Ηλιάδου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν εντός 10 ημερών για να συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ, σύμφωνα με όσα προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλά παλαιά μέλη του συλλόγου, ενδεικτικά Φρ. Βαγιανού, Μ. Αλεξανδρίδου Μ. Φάκκος, Ζ. Διαμαντοπούλου, Μ. Χαματζόγλου, Σέβη Παρβέρη- Κουτσαντώνη κ.ά. Οι καθηγητές Π. Νούτσος και Α. Κουτσουράδης, ο Ιατρός Γ. Κοπάδης, οι επίτιμοι Πρόεδροι της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Φ. Καλλούδης και Λίνα Καστανού, η Τζ. Κρεμαστινού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων, Γ. Φραγκούλης, ο Ψυχίατρος και Αντιπρόεδρος του ΔΙΙΚΩ Νίκος Στ. Μανούσης και πολλά ακόμα επίλεκτα μέλη της Ένωσης.

Κλείνοντας, η απερχόμενη Πρόεδρος τονίζει σε ανακοίνωσή της τα ακόλουθα: “Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ για την συνεργασία και την στήριξη των δράσεων της Ένωσης για την χρονική περίοδο 2016-2019”.

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό θα γίνει στην Κω

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθούν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Κω

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κω

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο