Μετατέθηκε το Κολοσσός - Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα των προκριματικών αγώνων της εθνικής ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, τουλάχιστον όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των «παραθύρων», έχει βγει από τον περασμένο Ιούλιο.

Το εξ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στον Κολοσσό H Hotels και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ορίστηκε για τις 24 Φεβρουαρίου τα Χριστούγεννα!

Πώς γίνεται, λοιπόν, να φτάνουμε πέντε μέρες πριν τη διεξαγωγή του ματς για να καταλάβουν οι της ΕΟΚ ότι ο αγώνας πρωταθλήματος γίνεται την ίδια μέρα με τον αγώνα της εθνικής;

Έστω και την (προ)τελευταία στιγμή, η Ομοσπονδία έκανε αίτημα στον ΕΣΑΚΕ ν’ αλλάξει το παιχνίδι του Βενετοκλείου για να μη διεξαχθούν ταυτόχρονα οι δύο αναμετρήσεις. Αυτό το αίτημα έγινε αποδεκτό μετά από συνεννόηση με τις ομάδες, με τον μεν Παναθηναϊκό να κερδίζει μία επιπλέον μέρα «ανάσας» μετά την υποχρέωση του στην Ευρωλίγκα (παίζει αύριο με τη Χίμκι) και χωρίς να έχει ούτε έναν διεθνή στην εθνική ανδρών αυτήν την περίοδο, τον δε Κολοσσό να μπορούσε κάλλιστα να ζητήσει νέα αναβολή διότι έχει παίκτη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μάλιστα βασικό (Μαυροειδή) αλλά δεν το έχει κάνει.

Εν κατακλείδι, ο φίλαθλος κόσμος που προγραμμάτιζε να περάσει την Κυριακή του στο γήπεδο, παρακολουθώντας τον Κολοσσό με τους φετινούς Κυπελλούχους Ελλάδας, ακόμη και αν αυτοί έρχονταν με πολλούς αναπληρωματικούς στη Ρόδο, θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του διότι το ματς πήγε Δευτέρα και μάλιστα μέσα στο καταμεσήμερο.

Αναλυτικά: «Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League μεταξύ των ομάδων Κολοσσού H Hotels – Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, αντί για τις 24/2 που είχε αρχικά οριστεί, στο Βενετόκλειο, με ώρα έναρξης 14.45’».

Τι γίνεται με τα εισιτήρια

Μετά από αυτήν την …κωμική εξέλιξη, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γίνει τουλάχιστον ένα μήνα πριν, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση για να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Ρόδου τι ακριβώς γίνεται με τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί και πώς θα εξυπηρετηθεί ο κόσμος που δεν μπορεί πλέον να δει το ματς γιατί είναι εργάσιμη μέρα.

«Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους που ήδη έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πως αυτά ισχύουν κανονικά, ενώ η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, τηλ: 2241022261) από την Πέμπτη έως την Κυριακή και ώρες 10:00 - 14:00.

Όσοι επιθυμούν να τα ακυρώσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι και την Κυριακή (24/2), μέσω της επίσκεψής τους στα γραφεία της ΚΑΕ και ώρες 10:00 - 14:00».